Gynobiotic ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Gynobiotic ne işe yarar?
  2. Gynobiotic nasil kullanilir?
  3. Gynobiotic içinde ne var?
  4. Vajina için hangi probiyotik?
  5. Vajinal probiyotik ne işe yarar?
  6. GYNO biyotik nedir?
  7. Vagi Flora ne için?
  8. NBL probiyotik Gold ne kadar?
  9. Vajinal flora için hangi probiyotik?
  10. Duobalance nedir?
  11. Vagi Flora Rapid nasıl kullanılır?
  12. Vagi Flora kanama yapar mı?

Gynobiotic ne işe yarar?

NBL FİZYOLOJİK Probiyotik mikroorganizmalar sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur. Günde 1 veya 2 kez, sabah veya akşam yemekle beraber alınır.

Gynobiotic nasil kullanilir?

NBL Gynobiotic Takviye Edici Gıda 10 Kapsül NBL Gynobiotic Takviye Edici Gıda 10 KapsülÖnerilen kullanım şekli:Günde 2 kez, sabah ve akşam yemekle beraber alınır.İlaç Değildir.

Gynobiotic içinde ne var?

Ürün ProfiliGünlük Alım Dozu Miktarı2 kapsülBüyük meyveli vaksiniyum meyve ekstresi2.52Fruktooligosakkarit Probiyotik Mikroorganizma130 mgLactobacillus acidophilus Lactobacillus rhamnosus Uyarılar: 25C nin altındaki oda sıcaklığında saklayınız. Çocukların erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız.

Vajina için hangi probiyotik?

Sağlıklı vajina florasında en fazla bununan mikroorganizma laktobasil bakterileridir. Lactobacillus cinsi bakteriler vajinanın sağlıklı pH'ının korunmasını (pH:4, 4.5) sağlar.

Vajinal probiyotik ne işe yarar?

Ürün içeriğinde bulunan: Probiyotikler vajinal floranın restorasyonuna katkıda bulunur, Prebiyotik bir etki gösteren Guar lifi sayesinde patojenler kolonize olamazlar, Laktik asit, vajinal pH'yı düzenler ve fizyolojik asiditesine geri getiririr, Calendula ekstresi nemlendirir, mukozayı rahatlatır ve korur.

GYNO biyotik nedir?

NBL Gynobiotic Kapsül, Vaccinium macrocarpon, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, içeren probiyotik vajinal flora kapsülüdür. Yapay renklendirici, yapay aroma, koruyucu madde, gluten, maya ve buğday içermez. Günde 1 veya 2 kez, sabah veya akşam yemekle beraber alınır.

Vagi Flora ne için?

Vagi-flora® Vajinal Kapsül genellikle aşağıdaki durumlarda da kullanılır:  Lokal antibiyotik veya antifungal tedavi sonrası devam eden tedavi olarak,  Oral tedaviyle (genellikle antibiyotik) birlikte. Cevap: kaşıntı, istenmeyen koku, normal olmayan akıntı, yanma, perineal rahatsızlık ve tahrişe karşı etkilidir.

NBL probiyotik Gold ne kadar?

NBL Probiotic Gold 20 Saşe son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 91,50 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 56,50 TLŞu Andaki Fiyat: 86,94 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 5 TL (%5) daha ucuz.

Vajinal flora için hangi probiyotik?

Probiyotik kullanımı Sağlıklı bir vajinal ortam patojenik mikroplara karşı doğal bir bariyer oluşturur. Yapılan çalışmadan sağlıklı bir vajinal floranın Lactobacillus (L.) crispatus, L. iners ve L. jensenii' den oluştuğu anlaşılmaktadır.

Duobalance nedir?

Vajen florasının bozulmasından kaynaklı kötü koku, kaşıntı, akıntı gibi şikayetlerin giderilmesine yardımcı olur. 75'den fazla klinik çalışma ile etkinliği kanıtlanmıştır. Güvenliği EFSA ve FDA tarafından onaylanmış, Amerika ve Kanada probiyotik kılavuzlarında yer alan iki özel probiyotik suş içermektedir.

Vagi Flora Rapid nasıl kullanılır?

Ürünü kullanmadan önce ve kullandıktan sonra ellerinizi yıkayınız. Kapsülü kolay yerleştirmek için önce 1-2 saniye su ile ıslatınız. Sonrasında vajina içine derine doğru yerleştiriniz. Kapsüller yerleştirildikten sonra, dağılır ve ürünü serbestler.

Vagi Flora kanama yapar mı?

Östrojen herhangi bir nedenle azaldığında vajina dokusunun incelmesi (atrofi) ve laktobasillerin azalması tek başına akıntı nedeni olabilir. Vajinanın incelmesi ilişkide ağrı ve kanamaya da neden olabilir.