Lancome Hypnose nasıl bir parfüm?

İçindekiler:

  1. Lancome Hypnose nasıl bir parfüm?
  2. Hipnoz parfüm nedir?
  3. La Vie Est Belle krem ne işe yarar?
  4. Gucci Bloom kokusu nasıl?

Lancome Hypnose nasıl bir parfüm?

Lancome Hypnose Vapo Edt 75 Ml Kadın Parfüm Odunsu, sıcak ve oryantal. ... Parfümün notalarını oluşturan tutkunun çiçeği, güçlü ve farkedilir, çiçeksi - meyveli bir koku çıkarırken, saf vanilya parfümün kalbinde zengin, sarsıcı ve oryantal etki yaratıyor ve akçaağaç tüm duyulara hitap eden alt notayı oluşturuyor.

Hipnoz parfüm nedir?

Genellikle kadınların soğuk havalarda kullanmayı tercih ettiği bir parfüm olan Hypnose, kalıcılığı orta ve üzeri seviyede olan bir parfüm. Odunsu oryantal notalara sahip olması ile birlikte baskın bir koku olduğunu söyleyebiliriz.

La Vie Est Belle krem ne işe yarar?

Cildinizi stresin gözle görülebilir işaretlerine karşı korumaya yardımcı oluyor. Sonuçta cildiniz yoğun bir neme kavuşuyor ve cilt tonunuz eşitlenerek daha ışıltılı bir görünüm kazanıyor.

Gucci Bloom kokusu nasıl?

Parfümeride ilk kez kullanılan Çin Hanımelisi'nin pudramsı kokusu ile Yasemin tomurcuklarının taze yeşil aroması kokuya imzasını. Sümbülteber ise kokuyu daha şehvet ve daha kadınsı kılıyor! Kadınların ruhunda çiçek açan özgürlüğün, çeşitliliğin ve canlılığın bir parfümde bütünleşmesi…