Superbox için altyapı gerekli mi?

İçindekiler:

  1. Superbox için altyapı gerekli mi?
  2. Kurumsal Superbox nedir?
  3. Turkcell Superbox başvuru nasıl yapılır?
  4. 05 kime ait?
  5. Turkcell Superbox Ethernet girişi var mı?
  6. Superbox başka adreste kullanılır mı?
  7. Turkcell Superbox nerede çeker?
  8. Turkcell çekmeyen yerde Superbox çeker mi?
  9. Süperonline ne işe yarar?
  10. 05325320000 bu numara kime ait?
  11. 5 Ne numarası?

Superbox için altyapı gerekli mi?

Alt yapı derdi yok! Superbox herhangi bir sabit altyapı hizmetine ihtiyaç duymaz, 4.5G'nin uygun olduğu her yerde geçerli!

Kurumsal Superbox nedir?

Şık tasarımı ve üstün teknolojisiyle altyapı derdi olmadan, taşınabilir fiber hızında internet Superbox ile işyerinize geliyor! Büyük hacimli kurumsal işletmelerin ihyitaçlarını karşılayabilecek kampanyalar için müşteri temsilciniz ile görüşebilirsiniz. ...

Turkcell Superbox başvuru nasıl yapılır?

Superonline Superbox fiyat bilgileri için 08 veya 08 numaralı Superonline müşteri hizmetleri'nden Superbox satın almak için hızlı başvuru yapabilirsiniz. Anında görüşmeniz sırasında altyapınız uygunsa hemen alım işlemlerine geçilebilir.

05 kime ait?

Cep telefonunuzdan 532'yi tuşlayarak Turkcell'e ulaşmak sadece 3 rakam. Diğer operatörler ve sabit hatlardan ise 05 'yi tuşlayarak Turkcell Müşteri Hizmetleri'ne ulaşabilirsiniz.

Turkcell Superbox Ethernet girişi var mı?

Evet cihazın arkasında 2 adet LAN portu bulunuyor.

Superbox başka adreste kullanılır mı?

Superbox Lokasyon servisi ile başka herhangi bir sabit internet hizmetine ihtiyaç duymadan internetinizi 4.5G uygunluğu olan adreslerde kullanabilirsiniz. Aylık ücreti vergiler dahil her adres için ayda 10,20 TL'dir.

Turkcell Superbox nerede çeker?

Alt yapı derdi olmadan, 4.5G'nin olduğu her yerde kullanabilirsiniz. Kurulumu oldukça kolaydır. Sadece 4.5G sim kart ile bir priz yeterlidir. Bulunduğunuz bölgede fiber altyapı yoksa Superbox sayesinde 4.5G kalitesi ile fiber hızında internet kullanmaya başlayabilirsiniz.

Turkcell çekmeyen yerde Superbox çeker mi?

Turkcell zaten şebekeniz uygun değilse Superbox hizmeti vermiyor.

Süperonline ne işe yarar?

Dünya ile aynı anda fiber internet çağını başlatan Turkcell Superonline, Türkiye'nin evlere kadar saniyede 1000 Mbps'ye varan hızlarda internet erişimi sağlayan ilk telekom operatörüdür. ... Birçok ilke ve öncü çalışmaya imza atan Turkcell Superonline, bireysel müşterilerine ses, veri ve internet hizmeti vermektedir.

05325320000 bu numara kime ait?

05325320000 telefon numarasının kimin telefon numarası ve nerenin müşteri hizmetleri iletişim bilgisi olduğunu ve firma hakkında detaylı bilgiler açıklanmaktadır. 05325320000 telefon numarası Turkcell Superonline Müşteri Hizmetleri telefon numarasıdır.

5 Ne numarası?

Turkcell kullanıcıları tarafından 532 numaralı hat ve diğer operatörler tarafından 5 numaralı hat aranarak Turkcell hizmetleri alakalı olarak bilgi alınabilmektedir. Ayrıca bu numara hem müşterilerini kendisi aradığı gibi hem de müşteriler tarafından da aranabilmektedir.