Off sinek kovar nasıl kullanilir?

İçindekiler:

  1. Off sinek kovar nasıl kullanilir?
  2. Off sinek kovucular sprey hamilelere zararlı mı?
  3. Off losyon kimler kullanabilir?
  4. Sinek ne kokusuna gelmez?
  5. Off Losyon nasıl kullanılır?
  6. Deet maddesi nedir?
  7. Off losyon çocuklara kullanılır mı?

Off sinek kovar nasıl kullanilir?

Kullanım Talimatı: OFF! Losyon'u teninizin açıkta bulunan her yerini kapsayacak şekilde ve eşit olarak püskürtünüz. Ürünü doğrudan yüzünüze püskürtmeyiniz. Ürünü yüzünüze ve boynunuza uygulamak için, önce avucunuza sıkmak suretiyle, gözlere ve dudaklara gelmemesine dikkat ederek sürünüz.

Off sinek kovucular sprey hamilelere zararlı mı?

Sinek kovucu sprey dışında sinek kovan losyonlardan da şiddetle kaçınmalı, bu losyonları asla kullanmamalısınız. Yapılan araştırmalarda, bu sinek kovan losyonlarda bulunan ve kısaca DEET diye geçen maddenin 'si deri yoluyla kan dolaşımına geçebilmektedir. Bu kimyasal bebeğe doğrudan zarar verir.

Off losyon kimler kullanabilir?

2 yaşın üzerinde herkes güvenle kullanabilir. Maksimum koruma için boynunuza ve kollarınıza, teninizin açıkta bulunan her yerini kapsayacak şekilde yayarak püskürtünüz. İhtiyaç oldukça işlemi tekrarlayınız. Off Sinekkovar Losyon Aqua, ailenizi sivrisineklere karşı korumak için formüle edilmiştir.

Sinek ne kokusuna gelmez?

Sivrisineklerin en sevmediği kokular Lavanta, portakal, limon, ada çayı, kadife çiçeği, karanfil, okaliptüs, defne, reyhan, sarımsak, soğan, sirke, biberiye.

Off Losyon nasıl kullanılır?

Sadece cildinize sıkarak 6 saate kadar etkin koruma sağlayın! Kolayca uygulanır, portatiftir. 2 yaşın üzerinde herkes güvenle kullanabilir. Maksimum koruma için boynunuza ve kollarınıza, teninizin açıkta bulunan her yerini kapsayacak şekilde yayarak püskürtünüz.

Deet maddesi nedir?

N,N-dietil-meta-toluamid, diğer adıyla DEET, pek çok kişisel kovucu formülünde bulunan aktif bir içeriktir. Belli belirsiz özellikte bir kokuya sahip, neredeyse renksiz bir sıvıdır. 1946 yılında, ABD Tarım Bakanlığı (USDA), DEET'i ABD Ordusunda kullanmak üzere geliştirmiştir.

Off losyon çocuklara kullanılır mı?

Kolayca uygulanır, portatiftir. 2 yaşın üzerinde herkes güvenle kullanabilir. Maksimum koruma için boynunuza ve kollarınıza, teninizin açıkta bulunan her yerini kapsayacak şekilde yayarak püskürtünüz.