YouTube kaç bin aboneye plaket veriyor?

İçindekiler:

  1. YouTube kaç bin aboneye plaket veriyor?
  2. Plaket ne zaman verilir?
  3. YouTube kaç abone?
  4. Youtube plaketleri nelerdir?
  5. YouTube Plaket ne zaman verilir?
  6. YouTube tik nasıl alınır?
  7. YouTube para kazanma Kanal incelenmesi ne kadar sürer?

YouTube kaç bin aboneye plaket veriyor?

YouTube'a başlayan insanlar için önemli dönüm noktaları bulunuyor. Bu dönüm noktalarının başında, 100 bin abone geliyor. Zira, 100 bin aboneyi geçtiğinizde YouTube tarafından sizlere başarınızı kutlayan bir plaket gönderiliyor.

Plaket ne zaman verilir?

Vatanına, milletine, devletine, yaşadığı yöreye milletine üstün hizmetler yapan kişilere verilir. Bir konuda üstün başarı göstermiş olan kişilere ya da önemli bir organizasyonun katılımcılarına veya davetlilerine verilen manevi değeri yüksek nesnedir plaket.

YouTube kaç abone?

YouTube Studio'da oturum açın. Sol kısımdaki menüden Analytics'i seçin. Genel Bakış sekmesinde "Gerçek zamanlı" kartını bulun. Kanalınızın zaman içindeki abone sayısını görüntülemek için Gerçek zamanlı sayıyı göster'i tıklayın.

Youtube plaketleri nelerdir?

İçerik Üretici Ödülü Abone Aşamaları
  • Silver Ödül. 100.000 Abone.
  • Gold Ödül. 1 Milyon Abone.
  • Diamond Ödül. 10 Milyon Abone.

YouTube Plaket ne zaman verilir?

Onaylanmış bir YouTube kullanıcısı, belirli bir abone sayısına ulaştıktan sonra YouTube'un oynat düğmesinin sembolünden oluşan bu ödüller verilir. Her ödül farklı boyuttadır, kanalın abone sayısına göre ödül de büyür. 1000 aboneye ulaşmış kanallara verilir. Ayrıca Youtube İş Ortağı Programına başvurmak için gereklidir.

YouTube tik nasıl alınır?

Kanalınızın doğrulamaya başvuruda bulunabilmesi için en az 100.000 abonesi olmalıdır. Başvurunuzdan sonra kanalınız incelenir. Şu özelliklere sahip kanallar doğrulanır: Güvenilirlik: Kanalınız, olduğunu iddia ettiği içerik üretici, marka veya tüzel kişiyi gerçekten temsil etmelidir.

YouTube para kazanma Kanal incelenmesi ne kadar sürer?

Gerçek kişilerden oluşan inceleme ekibimiz hesabınızın YouTube kanal para kazanma politikalarımıza uyup uymadığını kontrol etmek için tüm kanalınızı inceler. Kanalınız incelendikten sonra kararı iletmek için sizinle iletişime geçeriz (genellikle eşiğe ulaşmanızdan yaklaşık 1 ay sonra).