Erdemir kaç işçi alıyor?

İçindekiler:

  1. Erdemir kaç işçi alıyor?
  2. Ereğli Demir Çelik Fabrikası ne üretiyor?
  3. Erdemir işçi alımı var mı?
  4. Erdemir iş başvurusu ne zaman son?
  5. Erdemir kaç m2?
  6. Eregl hisse kimin?

Erdemir kaç işçi alıyor?

2020 yıl sonu itibarıyla yaklaşık 5400 kişiye istihdam olanağı sunan Erdemir, OYAK Maden Metalürji'de yürütülen insan kaynakları stratejisinin bir parçası olarak; bilgi üreten, çözüm odaklı, gelişime açık, ekip çalışmasına yatkın nitelikli insan gücünü artırmaya ve elde tutmaya yönelik uygulamalar hayata geçiriyor.

Ereğli Demir Çelik Fabrikası ne üretiyor?

1965 yılında üretime başlayan Türkiye'nin en büyük entegre yassı çelik üreticisi Erdemir, uluslararası kalite standartlarında sıcak ve soğuk haddelenmiş sac, levha ile kalay, krom ve çinko kaplamalı sac üretiyor.

Erdemir işçi alımı var mı?

“Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşlarından Erdemir, işletme ünitelerinde görevlendirilecek saat ücretli çalışanları istihdam etmek için 30 Mart'ta başlattığı başvuru sürecini 16 Nisan'da tamamladı. ... Haber Merkezinin edindiği bilgilere göre Erdemir alımlara startı ilk etapta 25 personel alımı ile yapacak.

Erdemir iş başvurusu ne zaman son?

Başvurular Erdemir Ana Kapı'dan form doldurulmak suretiyle alınmakta olup, başvuru esnasında pandemi koşulları göz önünde bulundurularak, maske ve mesafe konusunda gerekli tüm önlemlerin alınmasına dikkat edilmektedir. Başvurular tarihine kadar alınmaya devam edilecektir.”

Erdemir kaç m2?

Ereğli belediye Başkanı Halil Posbıyık, Erdemir'in üzerinde bulunduğu 4 milyon 500 bin metrekarelik alanın açılımını anlattığı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ereğli Demir Çelik Fabrikaları 4.5 milyon metrekarelik bir alana sahip.

Eregl hisse kimin?

Ataer Holding A.Ş.