İstanbul'da Amerikan Hastanesi hangi bölgede?

İçindekiler:

  1. İstanbul'da Amerikan Hastanesi hangi bölgede?
  2. Amerikan Hastanesi istanbul'un hangi semtinde?
  3. Cüneyt Şar kimdir?
  4. Ahmet Salduz kimdir?

İstanbul'da Amerikan Hastanesi hangi bölgede?

Hastanemiz Şişli ilçesine bağlı, İstanbul'un güzide semtlerinden Nişantaşı, Teşvikiye mahallesinde merkezi bir konumdadır.

Amerikan Hastanesi istanbul'un hangi semtinde?

AMERİKAN HASTANESİ Haritası Semt/Mahalle olarak Teşvikiye Mh. ve Şişli ilçesine bağlıdır. AMERİKAN HASTANESİ haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. AMERİKAN HASTANESİ posta kodu 34365. AMERİKAN HASTANESİ GPS koordinatları 41° 3´ 11.7396" ve 28° 59´ 42.5796".

Cüneyt Şar kimdir?

Dr. Cüneyt Şar Ortopedi ve Travmatoloji, uzmanıdır. Alt ekstremitelerde venografi, Latarjet ameliyatı, Elle fizik tedavi, Spinal artrodez, Artroskopik akromioplasti alanlarında hizmet veriyor ve El Yaralanması, Osteoporoz, Kalsifik Tendinit, Çocuklarda İç Ve Dışa Basma, Mirror Hand hastalıkları konusunda çalışıyor.

Ahmet Salduz kimdir?

Ahmet SALDUZ tanınmış bir ortopedist Florence Nightingale Hastanesi, İstanbul'da. Ortopedi ve Travmatoloji alanında 16 yıldan fazla deneyime sahiptir. Uzmanlığı Ortopedik Onkoloji, Çocuk ve Yetişkin Kas İskelet Sistemi Tümörleri, Diz ve Kalça Protezleri, Kompleks Ekstremite Rekonstrüksiyonları ve Sarkom.