Rixos Premium Göcek kaç yıldız?

İçindekiler:

  1. Rixos Premium Göcek kaç yıldız?
  2. Rixos Premium Gocek kaç odalı?
  3. Rixos Göcek herşey dahil mi?
  4. Göcek Rixos kimin?
  5. Dalaman Havalimanı Rixos Göcek arası kaç km?
  6. Göcek'te nerede yüzülür?
  7. Rixos Premium Göcek ne zaman açıldı?
  8. Muğla Dalaman Göcek arası kaç km?
  9. Dalaman Havaalanı Göcek Marina arası kaç km?
  10. Rixos Premium Bodrum kaç oda?
  11. Rixos Bodrum kaç odalı?

Rixos Premium Göcek kaç yıldız?

Rixos Premium Göcek - Adult Only Otel, Göcek Alısveriş Caddesi'den yaklaşık 1.1 km mesafede, teras ile 5 yıldızlı konaklama tesisidir. Bu lüks otel, spa merkezi, buhar odası, buharlı hamam dahil çeşitli tedavi olanakları sunmaktadır.

Rixos Premium Gocek kaç odalı?

Grand Süit, dört yatak odalı Süitte dört yatak odası, üç banyo, oturma odası, küçük bir mutfak ve teras mevcuttur.

Rixos Göcek herşey dahil mi?

Rixos Premium Göcek Adult Only misafirlere her şey dâhil oda fiyatları sunmaktadır. Otelde sunulan yiyecek ve içecekler oda ücretine dâhil olduğu için her şey dâhil sisteminde ücretler daha yüksektir (bazı kısıtlamalar söz konusu olabilir).

Göcek Rixos kimin?

Yüzde 93 hissesi Yıldız Holding'a ait olan yatırım şirketi Fon Sınai Yatırımlar, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı 'otel yatırımı' başlıklı açıklamada, Rixos Hotel Premium Göcek'i, 88 milyon lira + KDV karşılığında satın alacağını duyurdu.

Dalaman Havalimanı Rixos Göcek arası kaç km?

Dalaman Havaalanı Göcek Rixos Otel arası 25 KM olup Dalaman Havalimanından Göcek Rixos Otel'e taksi veya minübüs ile ulaşımınız 25 dk sürmektedir. Dalaman Havaalanı'ndan Göcek Rixos Otel'e Ulaşım veya Göcek Rixos Otelden dalaman havaalanı olan transfer ücretlerini rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Göcek'te nerede yüzülür?

Göcek'in En İyi Plajları
  • – D-Resort Blue Point Plajı ...
  • – Sarsala Plajı ...
  • – İztuzu (Dalyan) Plajı ...
  • – Günlüklü Plajı ...
  • Göcek Adası Plajı ...
  • – Katrancı Koyu Tabiat Parkı ...
  • – Ölüdeniz. ...
  • – Sarıgerme Plajı

Rixos Premium Göcek ne zaman açıldı?

Dünyaca ünlü koylarıyla tanınan Göcek'te 2014 yılında kapılarını açan Rixos Premium Göcek Suites & Villas, yepyeni 'One Life'" konseptiyle Mayıs 2017 tarihinden itibaren yetişkinlere hitap edecek.

Muğla Dalaman Göcek arası kaç km?

Dalaman Göcek arası kaç saat ve kaç kilometre olduğu bilgisi şöyledir. Dalaman merkezinden Göcek marina 22 km olup 25 dakika seyahat süresi bulunmaktadır. Dalaman havalimanından Göcek marina ise 25 km ve 30 dakika seyahat süresi bulunuyor.

Dalaman Havaalanı Göcek Marina arası kaç km?

Göcek Transfer Uygun Fiyatlara Profesyonel Dalaman Havalimanı Göcek Transfer Hizmeti. Göcek Dalaman Havalimanı arası mesafe 18 Km ve 25 dakika taxi minibus, otobüs transferi sürüş süresindedir.

Rixos Premium Bodrum kaç oda?

Bodrum'da denize sıfır konumda her şey dahil sistemiyle çalışan Rixos Premium Bodrum; 308 tane sigara içilmeyen oda, suit ve villa ile güzel bir tatil imkanı sunuyor. 187.000 m2 alanda kurulu tesisin mavi bayraklı özel plajı, 133 m2 açık havuzu, 4 su kaydırağı ve çocuk havuzlarının tadını çıkarabilirsiniz.

Rixos Bodrum kaç odalı?

Otel konuklarının faydalanabilmesi için otopark ve kablosuz internet erişim hizmeti de vermektedir.362 odası ile hizmet sunan otel odalarının tamamında oda sıcaklığı ayarlamak için klima ve ısıtmanın yanı sıra zaman geçirebileceğiniz bir çok kanala sahip olan bir televizyon da bulunmaktadır.