Türk Telekom MOIM nedir?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom MOIM nedir?
  2. Türk Telekom internet bilgilerimi nasıl öğrenebilirim?
  3. Oim MOIM nedir?
  4. Türk Telekom 9520 ücretli mi?
  5. Cep telefonu konuşma dökümü nasıl alınır?
  6. Mobil Online ne demek?

Türk Telekom MOIM nedir?

Türk Telekom bedava internet veren uygulama "Türk Telekom Mobil İşlemler" uygulamasıdır.

Türk Telekom internet bilgilerimi nasıl öğrenebilirim?

Evde İnternet hizmetinizde herhangi bir kesinti yaşanmaz....KALAN boşluk hizmet numaranızı yazıp 6606'ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan güncel kullanım miktarınızı öğrenebilirsiniz.
  1. Online İşlem Merkezi.
  2. Mobil Online İşlem Merkezi.
  3. 4 – Türk Telekom Müşteri Hizmetleri.
  4. Türk Telekom Ofis ve Mağazaları

Oim MOIM nedir?

Türk Telekom Online İşlem Merkezi uygulamasının iPhone cihazları ve wap destekli tüm cihazlarda kullanılabilen mobil versiyonudur. Web'den yaptığınız işlemleri cep telefonunuzdan da yapabilmenizi sağlar. ... iPhone cihazlarınızdan ve wap'ı destekleyen tüm mobilcihazlardan kullanılabilir.

Türk Telekom 9520 ücretli mi?

Mobil hattınıza ait işlemler için cep telefonu numaranızı girip, giriş yapmak istediğiniz mobil hat üzerinden 9520'ye “ŞİFRE” yazıp ücretsiz SMS atarak gelen tek kullanımlık şifre ile uygulamaya giriş yapabilirsiniz.

Cep telefonu konuşma dökümü nasıl alınır?

Online olarak yapılan işlemlere bakacak olursak www.ttmobil.com.tr adresine girdikten sonra numaranızı ve bireysel şifrenizi ilgili alanlara girip çıkan ekranda bulunan fatura, kullanım detayları gibi linklere tıklayarak arama kayıtlarınıza ulaşabilirsiniz.

Mobil Online ne demek?

Mobil Online İşlem Merkezi nedir? Türk Telekom Online İşlem Merkezi uygulamasının iPhone cihazları ve wap destekli tüm cihazlarda kullanılabilen mobil versiyonudur. Web'den yaptığınız işlemleri cep telefonunuzdan da yapabilmenizi sağlar. ... iPhone cihazlarınızdan ve wap'ı destekleyen tüm mobilcihazlardan kullanılabilir.