PowerPoint çalışması nedir?

İçindekiler:

  1. PowerPoint çalışması nedir?
  2. PowerPoint nedir özellikleri nelerdir?
  3. PowerPoint Giriş sekmesinde neler var?
  4. Sunuya PDF dosyalarını eklemek için aşağıdakilerden hangisi kullanılır?
  5. PowerPoint 2016 Ekle menüsünde neler var?
  6. PDF slayt nasıl yapılır?
  7. Microsoft PowerPoint programındaki slayt düzenleri nelerdir?
  8. PowerPoint dosya nasıl kaydedilir?

PowerPoint çalışması nedir?

PowerPoint sunuları slayt gösterileri gibi çalışır. Bir mesaj vermek veya öykü anlatmak için konuyu slaytlara ayırırsınız. Her slaydı, hikayenizi anlatmanıza yardımcı olan resimler ve kelimeler için boş bir tuval olarak düşünün.

PowerPoint nedir özellikleri nelerdir?

Powerpoint programı; belge, elektronik tablo, slayt oluşturma ve e-posta yönetme için farklı türden programların birleştirildiği Microsoft paketinin bir parçasıdır. Program sayesinde görsel, metin, animasyon ve tablolardan oluşan değişik slaytlar hazırlayabilirsiniz.

PowerPoint Giriş sekmesinde neler var?

Giriş Giriş sekmesinde Kes ve Yapıştır özellikleri, Yazı Tipi ve Paragraf seçenekleri ve slayt eklemek ve düzenlemek için gereksinim duyduğunuz özellikler bulunmaktadır.

Sunuya PDF dosyalarını eklemek için aşağıdakilerden hangisi kullanılır?

Dosya PowerPoint, dosyayı eklemek istediğiniz slaydı seçin ve ardından Nesne Ekle'yi > seçin. Nesne Ekle kutusunda, Dosyadan oluştur'u seçin ve PDF dosyasının konumunu girin veya Gözat'a tıklayıp PDF dosyasını bulduktan sonra Tamam'ı seçin. Bu, sunu dosyasının PDF dosyası bölümünü oluşturur.

PowerPoint 2016 Ekle menüsünde neler var?

Ekle Menüsü Ekle sekmesinde; Slaytlar, Tablolar, Resimler, Çizimler, Eklentiler, Bağlantılar, Açıklamalar, Metin, Simgeler ve Medya komut grupları yer alır. Slaytlar grubunda, slayt eklemek için Yeni Slayt kapsamında hazır slayt düzenleri seçenekleri sunulur.

PDF slayt nasıl yapılır?

PDF dosyasını PowerPoint'e dönüştürme: Acrobat DC'de bir PDF belgesi açın. Sağ bölmedeki "PDF'yi Dışa Aktar" aracını tıklatın. Dışa aktarma formatı olarak "Microsoft PowerPoint" seçeneğini belirleyin. "Dışa Aktar" öğesini tıklatın.

Microsoft PowerPoint programındaki slayt düzenleri nelerdir?

Slayt düzenleri, slaytta görüntülenen tüm içerik için biçimlendirme, konumlandırma ve yer tutucu kutuları içerir. Yer tutucular, slayt düzenlerinde başlıklar, gövde metni, tablolar, grafikler, SmartArt grafikleri, resimler, videolar ve sesler gibi içerikleri küçük resim noktalı çizgi kapsayıcılarıdır.

PowerPoint dosya nasıl kaydedilir?

Sunu dosyanızı kaydetme
  1. Dosya sekmesinde Kaydet'i seçin.
  2. Aşağıdakilerden birini yapın: ...
  3. Farklı Kaydet > En Son Klasörler'in altında, Gözat'ı seçin, bir yol veya dosya klasörü seçin ve dosyayı adlandırın.
  4. Kaydet'i seçin.