Hasan Tuncay kimdir?

İçindekiler:

  1. Hasan Tuncay kimdir?
  2. Halk Bankası Genel Müdür?
  3. Halkbank Müdürü kimdir?
  4. Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı kim oldu?
  5. Celal Candan kimdir?
  6. Halkbank Genel Müdürü kim oldu?
  7. Osman Arslan aslen nereli?
  8. Halk Bankası Genel Müdürlüğü nerede?
  9. Halkbank Izmir Bölge Müdürü kim?
  10. Halkbank Genel Müdürü değişti mi?
  11. Osman Arslan kaç yaşında?
  12. Halkbank a nasıl ulaşabilirim?
  13. Halk Bankası Çağrı Merkezi nerede?

Hasan Tuncay kimdir?

Hasan TUNCAY 2004 yılından bu yana Türkiye Halk Bankası AŞ'de Şube Müdürü, Daire Başkanı, Kurumsal ve Ticari Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunan Tuncay, 31.05.2019 tarihinden itibaren Perakende Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Halk Bankası Genel Müdür?

Osman Arslan (–) Halkbank/CEO

Halkbank Müdürü kimdir?

Şubat 2015- Haziran 2017 arasında Ziraat Katılım Bankası AŞ'de Kurucu Genel Müdürlük görevini yürüten Osman Arslan, 8 Haziran 2017 tarihinden beri Türkiye Halk Bankası AŞ'de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini devam ettirmektedir.

Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı kim oldu?

Halkbank Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, bankanın yönetim kurulunda yer alan ve Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Örgütü'nün (OECD) Daimi Temsilciliği'ne atanan Kerem Alkin'in yerine Şeref Aksaç seçildi.

Celal Candan kimdir?

Candan,1970 yılında Konya'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduktan sonra serbest avukatlık yaptı. tarihinden itibaren Halkbank Kredi Politikaları, İzleme ve Yasal Takip Genel Müdür Yardımcılığı görevini vekaleten yürüten Candan, evli ve üç çocuk babasıdır.

Halkbank Genel Müdürü kim oldu?

Şubat 2015- Haziran 2017 arasında Ziraat Katılım Bankası AŞ'de Kurucu Genel Müdürlük görevini yürüten Osman Arslan, 8 Haziran 2017 tarihinden itibaren Türkiye Halk Bankası AŞ'de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Osman Arslan aslen nereli?

Osman Aslan (d. , Kötekan Köyü, Ergani, Diyarbakır - ö. 19 Temmuz 2021), Türk siyasetçidir.

Halk Bankası Genel Müdürlüğü nerede?

İstanbul, Türkiye Halkbank/Genel merkezi

Halkbank Izmir Bölge Müdürü kim?

Halk Bankası İzmir 1.Bölge Müdürlüğü Operasyon Bölüm Müdürü Seda KİRACIOĞLU ve Bölüm Müdürü Hakan İYİSEZER, Sayın Kaymakamımız Kemal BALABAN'a ziyarette bulundu.

Halkbank Genel Müdürü değişti mi?

Türkiye Halk Bankası A.Ş, tarafından yapılan açıklamaya göre Yönetim Kurulu Üyeliği' ne seçilen Ali Fuat Taşkesenlioğlu' nun Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi...

Osman Arslan kaç yaşında?

50 yaşında (1971) Osman Arslan/Yaş

Halkbank a nasıl ulaşabilirim?

Kayıp ve Çalıntı bildirimleriniz için 0 400 Halkbank Dialog'u arayabilirsiniz. Bize twitter adresimizden de ulaşabilirsiniz.

Halk Bankası Çağrı Merkezi nerede?

0 400 Halkbank Dialog'u arayarak Sesli Yanıt Sistemi'nde 5 nolu Mutlu Müşteri Merkezi seçeneğinden telefonunuzla ulaşabilir, 09 99 hatlı faksımıza mesajınızı gönderebilir, Mutlu Müşteri Merkezi PK 17 34735 Sahrayıcedit / İstanbul adresine postanızı iletebilirsiniz.