Logo Tiger nedir ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Logo Tiger nedir ne işe yarar?
  2. Logo muhasebe programı nedir?
  3. Hangi muhasebe programını kullanıyorsunuz?
  4. Tiger programı nedir?
  5. Logo Bordro puantaj nasıl yapılır?
  6. Logo Tiger kaç TL?
  7. ERP muhasebe Programı nedir?

Logo Tiger nedir ne işe yarar?

Logo Tiger 3, orta ve büyük ölçekli işletmelerin tüm faaliyetlerini tek noktadan, kolayca ve düşük maliyetlerle yönetmeyi sağlıyor. Tedarik süreçlerinden müşteri ilişkileri yönetimine kadar tüm faaliyetler merkezi ve tutarlı şekilde yürütülebiliyor.

Logo muhasebe programı nedir?

Logo GO 3, KOBİ'lerin muhasebe, sipariş, stok takibi, satış,satın alma, raporlama, borç takibi, çek senet takibi, e-devlet uygulamaları gibi tüm iş süreçlerini tek noktadan yönetebilmesini sağlıyor. ... Logo bünyesindeki farklı çözümler Logo GO 3 ile kusursuz şekilde entegre edilebiliyor.

Hangi muhasebe programını kullanıyorsunuz?

En çok tercih edilen muhasebe programı ise ETA'dır. ETA'dan sonra işletmeler tarafından en çok kullanılmakta olan muhasebe prgramları: NETSİS, LKS, ORKA, MİKRO, LUCA, AXASOFT, AKINSOFT, CESASA, VERİM TİCARİ, DEMSOFT, TİLASOFT, TÜREV, NETADAM, BASECOM, ASYASOFT, NİSA, DİA'dır.

Tiger programı nedir?

Logo yazılım ile Tiger Enterprise; işletmenizin tüm ihracat, ithalat ve üretim verilerini bir ekranda toplar. Tiger Enterprise çözümü sayesinde bir ekrana toplanan tüm verilerin analizi hızlıca gerçekleştirilir ve toparlanan bu verilerin etkilediği bir çok veriye finans, planlama ve benzeri kolay erişim sağlar.

Logo Bordro puantaj nasıl yapılır?

Seçilen personele ait puantaj bilgilerini kaydetmek için Puantaj kartları listesinde yer alan Ekle seçeneği kullanılır. Sicil kartları listelenir ve puantaj kartı üretilecek personel seçilir. Açılan pencereden puantaj bilgileri kaydedilir. Hesaplamalar yapılır.

Logo Tiger kaç TL?

LOGO Tiger 3 Fiyat Listesi
Ürün AdıFiyat
Tiger 3 Logo Connect Banka1.120,00 TL
İş Yönetimi
Logo Flow Ana Paket ( 200 Kullanıcı içerir)54.400,00 TL
Yabancı Dil Paketi
43 satır daha

ERP muhasebe Programı nedir?

Kurumsal kaynak planlama (ERP), kurumların muhasebe, satın alma, proje yönetimi, risk yönetimi ve mevzuat uyumunun yanı sıra tedarik zinciri operasyonları gibi günlük iş faaliyetlerini yönetmek için kullandığı bir yazılım türünü ifade eder.