Lipoliz işlemi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Lipoliz işlemi nasıl yapılır?
  2. Soğuk lipoliz etkili midir?
  3. Soğuk lipoliz nasil uygulanir?
  4. Soğuk Lipoliz kaç ayda bir yapılır?

Lipoliz işlemi nasıl yapılır?

Vakumlama prensibine dayanan soğuk lipoliz, -10 dereceye kadar soğumuş olan yağ hücrelerini +10 dereceye kadar indirgeyerek ve şok ederek deforme eder. 1 saat süren işlemden yaklaşık 2 hafta sonra yağ hücreleri metabolik yollarla (idrar veya ter yoluyla) atılır.

Soğuk lipoliz etkili midir?

Soğuk lipoliz etkili mi? Kalıcı olarak bölgesel yağ azaltma sağlayan en etkili uygulamalardan biridir. Doğru kişiye uygulandığı sürece son derece etkili, hasta memnuniyeti yüksek vücut bakımları arasında yer alır.

Soğuk lipoliz nasil uygulanir?

Soğuk lipoliz işlemi için özel olarak tasarlanmış cihazın bir kolu kişinin vücudunda bölgesel yağların olduğu noktaya yerleştirilmekte ve seans başlatılmaktadır. Vücudun korunması amacıyla tedavi yapılacak bölge daha önceden belirlenmekte ve buraya koruyucu bir mendil yerleştirilmektedir.

Soğuk Lipoliz kaç ayda bir yapılır?

Soğuk lipoliz tek seansta etki eden ve sonuçların tam olarak görülmesi için 3 ile 6 ay arasında zaman gerektiren bir uygulama olduğu için tek seanslık protokoller hazırlanmaktadır. Gerekli olduğu halde, aynı bölgeye, ikinci uygulama yapılabilir.