Bershka Vatin TR ne demek?

İçindekiler:

  1. Bershka Vatin TR ne demek?
  2. Vatin tr nedir?
  3. Stradivarius nasıl alınır?
  4. Iadesi olmayan ürünler nelerdir?

Bershka Vatin TR ne demek?

Vat numarası, 'Value Added Tax' ifadesinin kısaltılmış halidir. ... Türkiye Avrupa Birliği üyesi değildir ve KDV kimlik numarası 'TR' olarak belirlenmiştir.

Vatin tr nedir?

Vat numarası, 'Value Added Tax' ifadesinin kısaltılmış halidir. Bu ifadenin Türkçe karşılığı ise 'Katma Değerler Vergisi'dir. ... Türkiye Avrupa Birliği üyesi değildir ve KDV kimlik numarası 'TR' olarak belirlenmiştir. VAT, bir başka deyişle KDV ile ilgili ilk işlemler 1954 yılında Fransa'da uygulanmıştır.

Stradivarius nasıl alınır?

STRADIVARIUS'a 00800448829151 numaralı ücretsiz müşteri hizmetleri hattından veya cep telefonunuzdan (maliyeti Müşteri'nin mobil operatörüne göre değişecektir) 08502825007 numaralı müşteri hizmetleri hattından ulaşabilirsiniz. Müşterinin istediği ürünü satın alabilmesi için kişisel bilgilerini paylaşması gerekmektedir.

Iadesi olmayan ürünler nelerdir?

Sağlık ve hijyen açısından iadeye uygun olmayan ürünler; (İç çamaşırı, mayo, kozmetik gibi hijyenik durumu hassas olan ürünleri iade edebilmenin koşulu; ürünün açılmamış ve denenmemiş olmasıdır.) Tarafınızdan açılmış olan ses veya görüntü kayıtları (DVD, CD ve Kaset vb.). Basılı ürünler (Kitap, dergi vb.).