Motor Takip Sistemi Nedir?

İçindekiler:

  1. Motor Takip Sistemi Nedir?
  2. Motorda GPS nedir?
  3. GPS araç takip sistemi nereye takılır?
  4. GPS nedir ne işe yarar nasıl çalışır?

Motor Takip Sistemi Nedir?

GPS/GSM uydu bağlantısı ile 7/24 motorsikletlerinizin hız, rota, konum, kontak ve günlük kilometre bilgilerini anlık ve geriye dönük raporlayın! ... Yüksek hassasiyete sahip GPS alıcısı ile en zorlu koşullarda dahi en doğru konum belirleme özelliğine sahiptir. Araç çalışır haldeyken aktifleşerek akü ömrüne zarar vermez.

Motorda GPS nedir?

Motorlu araçların tümüne uygulanabilen GPS takip sistemleri ile dünya üzerindeki nesnelerin hız bilgisi, konum bilgisi ve benzeri bilgilerine uydudan alınan verilerle kesin bir tespitle ulaşabilmektesiniz. Tüm GPS takip sistemi ürünleri kesintisiz konum bilgisi vermektedir.

GPS araç takip sistemi nereye takılır?

Genel olarak montajlar torpidonun iç kısmı, ön konsol teyp arkası, sigorta kutusu üstü ve sürücü koltuğu altı, bagaj dahil olmak üzere aracın gözükmeyen bölmelerine koyulabilir.

GPS nedir ne işe yarar nasıl çalışır?

GPS (Global Positioning System; Küresel Konumlama Sistemi), dünya üzerinde herhangi engelsiz bir görüş hattında, dört veya daha fazla uydusu ile her türlü hava koşulunda yer ve zaman bilgileri sağlayan uzay tabanlı uydu navigasyon sistemidir.