Kolay hayat nedir?

İçindekiler:

  1. Kolay hayat nedir?
  2. Akbank poliçe hesabı nedir?
  3. Ilk prim Tahsilati nedir?
  4. KK iy ödeme nedir?
  5. KK ödeme nedir?
  6. KK otomatik ödeme ne demek?

Kolay hayat nedir?

Kolay Hayat Sigortası ile yaşam kaybı riskine karşı sevdiklerinize finansal bir koruma sağlayabilirsiniz. Üstelik 1 yıl boyunca anlaşmalı hastane, poliklinik, tıp ve görüntüleme merkezi harcamalarınızda @'a varan oranda indirim ve avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Akbank poliçe hesabı nedir?

Kredim Güvende Hayat Sigortası, yaşam kaybı, kaza veya hastalık sonucu maluliyet ya da işsiz kalma durumlarında sizi ve sevdiklerinizi kredinize ait borç yükünden korur. Sigorta süresi içerisinde yaşam kaybı gerçekleşirse, kalan kredi borcunuz, poliçeniz kapsamında bankaya ödenir.

Ilk prim Tahsilati nedir?

Teklifin verilmesi sırasında alınan para, sözleşme kurulmuşsa ilk prim olarak kabul edilir ya da ilk prime mahsup edilir. Teklif reddedilmişse ödenen para iade edilir. Sigorta priminin tamamının veya taksitle yapılan ödemelerde primin ilk taksitinin, poliçenin tesliminde ödenmesi gerekir.

KK iy ödeme nedir?

Kredi Ödeme Güvencesi, bireysel kredi kullanan müşterilerimizin yaşam kaybı veya tam ve daimi maluliyet durumunda kredi borcunu teminat altına alan, işsiz kalmaları durumunda ise yine teminat kapsamında kredi taksitlerini ödeyen sigortadır.

KK ödeme nedir?

Asgari ödeme tutarı kredi kartı sahiplerinin aylık borçlarını ödeyememesi durumunda kartlarının kapanmaması için kullanıcılara sunulmuş bir kolaylıktır. Yani asıl olması gereken aylık yapılan harcamaların düzenli olarak kredi kartına yatırılarak borcun ödenmesidir.

KK otomatik ödeme ne demek?

Bankamıza otomatik ödeme talimatı vererek borcunuzu son ödeme tarihinde değil, kredi kartınızın son ödeme tarihinde ödeme avantajından yararlanabilirsiniz. ... Fatura veya prim tutarınız fatura / prim ödemenizin son ödeme tarihinde kredi kartı ekstrenize yansıtılır.