Paycell nedir 50 tl?

İçindekiler:

  1. Paycell nedir 50 tl?
  2. Paycell hangi marketlerde geçerli?
  3. Turkcell Paycell 1000 puan nasıl kullanılır?
  4. Paycell kart Şok markette geçerli mi?
  5. Paycell deki hazır limit nedir?
  6. Paycell hediye Dünyam 1000 puan ne demek?

Paycell nedir 50 tl?

Salla Kazan kampanyasından yararlanan veya Turkcell Mağazaları'ndan yeni hat satın alan, numarasını Turkcell'e taşıyan müşterilerimiz Paycell Kart'a özel Turkcell internet paketleri ve dijital servislerde geçerli 50 TL değerinde hediye para kazanıyor.

Paycell hangi marketlerde geçerli?

Paycell ödeme platformu şu anda anlaşmalı SHELL Akaryakıt İstasyonlarında, ZUBİZU mobil uygulamasında, turkcell.com.tr alışverişlerinde ve 532 Çağrı merkezinden kullanılmaktadır.

Turkcell Paycell 1000 puan nasıl kullanılır?

SMS veya Paycell uygulaması ile bilgilendirme yapılan müşteriler kampanyadan yararlanabilir. Paycell Kart ile 31 Aralık'a kadar dilediğiniz tutarda harcama yapın, 1000 Paycell Puan kazanın. Hediyeyi kazanmak için fiziki veya sanal kart ile harcama yapılabilir. Harcama tutarı limiti bulunmamaktadır.

Paycell kart Şok markette geçerli mi?

Kampanyadan tüm Paycell müşterileri yararlanabilir. ... Şok Marketler'de Paycell QR ile tek seferde 25 TL ve üzeri harcama yapıldığında 10 TL, tek seferde 50 TL ve üzeri harcama yapıldığında 20 TL kazanılacaktır.

Paycell deki hazır limit nedir?

Paycell Mobil Ödeme yani yeni adıyla Paycell Hazır Limit; anlaşmalı Paycell noktalarında sadece cep telefonu numaranızı kullanarak, kolay ve güvenli ödeme yapmanızı sağlar. Yaptığınız harcamalarınızsa Turkcell faturanıza yansır.

Paycell hediye Dünyam 1000 puan ne demek?

Paycell Kart ile 31 Aralık'a kadar dilediğiniz tutarda harcama yapın, 1000 Paycell Puan kazanın. ... Paycell Hediye Dünyam'da internet ya da çeşitli sektörlerde geçerli indirim kodları alabileceğiniz puanınızı harcamanızı takiben 2 iş günü içinde Paycell uygulamasından görüntüleyebilirsiniz.