Ingiltere'ye şuan vize var mı?

İçindekiler:

  1. Ingiltere'ye şuan vize var mı?
  2. Ingiltere vize çıktığını nasıl öğrenebilirim?
  3. TLSContact randevu nasıl alınır?
  4. Ingiltere'ye gitmek için bankada kaç para gerekir?

Ingiltere'ye şuan vize var mı?

İngiltere'ye seyahat etmek isteyen Türk vatandaşlarından Umuma Mahsus (Bordo), Hususi (Yeşil) ve Hizmet (Gri) Pasaport hamilleri vizeye tabi iken, Diplomatik (Siyah) Pasaport hamillerinin 180 gün içerisinde 90 günü geçmeyecek şekilde yapacakları İngiltere ziyaretleri için vize almalarına gerek yoktur.

Ingiltere vize çıktığını nasıl öğrenebilirim?

İngiltere vize başvuru durumunuza dair Tls Contact ya da İngiltere Konsolosluğu üzerinden bilgi verilmemektedir. İngiltere vize durumu kontrolü için başvuru sistemine giriş yaptıktan sonra ''Track My Application'' butonuna tıklayarak İngiltere başvurunuzun hangi aşamada olduğunu takip edebilirsiniz.

TLSContact randevu nasıl alınır?

Randevu soru ve sorunlarınız için 08 numaralı çağrı merkezimizden bilgi alabilirsiniz. 1978 yılında kurulan Teleperformance Grup bünyesindeki şirketlerden bir tanesi olan TLSContact, 62 ülkede 230'un üzerinde iletişim merkezi ile hizmet vermektedir.

Ingiltere'ye gitmek için bankada kaç para gerekir?

Ticari İngiltere vizesi için bankada olması gereken para seyahat süresi ve seyahat esnasında oluşabilecek masraflara göre değişecektir. Ticari İngiltere vizesi için bankada en az 7 bin TL olmasını tavsiye ediyoruz. Tutar istenen tüm para birimlerinde sunulabilir. TL olması ya da sterlin hesabı olması zorunlu değildir.