Önder Türkkanı kimdir?

İçindekiler:

  1. Önder Türkkanı kimdir?
  2. Schenker Arkas hangi ülkenin?
  3. Lucien arkasın kaç çocuğu var?
  4. Lucien Arkas bağları kaç dönüm?
  5. Mistral sahibi kim?
  6. Schenker ne iş yapar?
  7. Arkas nasıl bir firma?

Önder Türkkanı kimdir?

1958 İzmir doğumlu olan Önder Türkkanı Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu. 21 yıl finans sektöründe çalışan, TEB Genel Müdür Yardımcılığı, TEB Grubu Leasing, Faktoring ve Sigorta şirketlerinde Yönetim Kurulu üyeliği yapan Türkkanı, 2001 yılından bu yana ARKAS Grubu'nda çalışıyor.

Schenker Arkas hangi ülkenin?

DB Schenker Arkas Nakliyat ve Ticaret A.Ş 1872 yılında Viyana'da kurulan DB Schenker, Türkiye pazarına ilk olarak 1889 yılında girmiş ve 1995 yılında da Arkas ile güçlerini birleştirmiştir.

Lucien arkasın kaç çocuğu var?

Diane Arcas, Claire Christine Arkas ve Bernard Arcas adında üç çocuğu vardır. 2.evliliği : Lucien Arkas, sekreteri Esra Arkas ile evlendi. Boşandılar.

Lucien Arkas bağları kaç dönüm?

Ana tanrıça kenti Metropolis topraklarında kurulu olan Türkiye'nin en büyük tek parsel organik bağı (1.168 dönüm) Lucien Arkas Bağları'nın içinde hizmete başlayan mahzen yurtdışındaki örneklerde olduğu gibi bağ gezilerine ve tadım günlerine ev sahipliği yapacak.

Mistral sahibi kim?

Ortakları arasında Lucien Arkas başta olmak üzere Haydar İnaç, Tufan Ünal, Erdoğan Atay Holding A.Ş., Deniz Barçın, Serhan Ünsal gibi toplamda 30'u bulan şahıs ve şirketi barındıran Mistral Yapı Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı da aynı zamanda Arkas Holding'in CEO'su olan Önder Türkkanı.

Schenker ne iş yapar?

Dünya genelinde DB Schenker DB Schenker, dünyanın en büyük küresel lojistik sağlayıcılarından biridir - sanayiyi ve ticareti, global mal alışverişinde karayolu taşımacılığı, dünya çapında hava ve denizyolu taşımacılığı, kontrat lojistiği ve tedarik zinciri yönetimiyle destekliyoruz.

Arkas nasıl bir firma?

DB Schenker Arkas, 1995 yılında bu iki büyük firmanın ortaklığı sonrasında sektördeki yerini almıştır. DB Schenker Arkas Türkiye'de 9 noktada, 400'ü aşkın uzman çalışanıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına özel lojistik çözümler üretir ve ülkenin en büyük Entegre Lojistik Servis Sağlayıcıları'ndan biridir.