Sanofi ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Sanofi ne iş yapar?
  2. Sanofi sağlık ürünleri kimin?
  3. Zentiva kime ait?
  4. Sanofi ilaç yerli mi?
  5. Zentiva ilaç ne işe yarar?
  6. Deva ilaç sahibi kim?
  7. Xatral günde kaç defa?

Sanofi ne iş yapar?

Sanofi Grubu, Diyabet Çözümleri, Aşılar, Yenilikçi İlaçlar, Tüketici Sağlığı, Gelişmekte Olan Pazarlar ve Hayvan Sağlığı alanlarını büyüme platformları olarak belirlemiştir. ... 110 bin çalışanı ile 100 ülkede faaliyet gösteren Sanofi Grubu, dünyanın lider sağlık kuruluşları arasında yer almaktadır.

Sanofi sağlık ürünleri kimin?

Sanofi (1973-1999: Sanofi, 1999-2004: Sanofi-Synthélabo, 2004-2011: Sanofi-Aventis, 2011'den tekrar Sanofi), 2004 yılında Sanofi-Synthélabo ile Aventis'in birleşmesi sonucu kurulmuş, Fransa merkezli ilaç ve aşı üreticisi bir sağlık firmasıdır.

Zentiva kime ait?

Avrupa ilaç sektörünün lider firması Sanofi Grubu bünyesinde faaliyet gösteren eşdeğer ilaç kuruluşu Zentiva, Türkiye'nin en büyük üretim merkezlerinden biri olan Lüleburgaz'daki tesislerini dünyanın ilaç üretim üssüne dönüştürüyor.

Sanofi ilaç yerli mi?

Sanofi, 2004 yılında Aventis ve Sanofi Synthelabo'nun birleşmesiyle kurulan Sanofi S.A. bünyesindeki çok uluslu 100 ülkede faaliyet gösteren bir ilaç şirketidir. Fransa menşeli Sanofi Grubu Türkiye çatısı altında; Zentiva, Genzyme, Sanofi Grubu toplanmaktadır. ... Türkiye'nin üçüncü büyük ilaç firmasıdır.

Zentiva ilaç ne işe yarar?

PulmoJet® inhaler cihazı ve bu kombine ürünler, Zentiva'nın astım ve kronik obstrüktif akciğer hastalığı (KOAH) tedavisinde kullanılan inhale ürünler pazarına girmesini sağlayacak.

Deva ilaç sahibi kim?

EastPharma SARL Deva Holding/Üst kuruluşları

Xatral günde kaç defa?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: XATRAL SR yetişkin erkeklerde kullanılır. Doktorunuz, ilacınızı nasıl ve hangi dozda kullanmanız gerektiğini size söyleyecektir. Önerilen dozaj, günde 2 defa 1 XATRAL SR 5 mg tablettir (10 mg/gün); sabah ve akşam alınır.