Prof Dr Ahmet Özer Kimdir?

İçindekiler:

  1. Prof Dr Ahmet Özer Kimdir?
  2. Kon TV hangi uyduda?
  3. Ahmet Özer siyaset bilimci kimdir?
  4. Avukat Ahmet Özer Kimdir?

Prof Dr Ahmet Özer Kimdir?

Dr. Ahmet Özer, 1960'ta Van'da doğdu. İlk, orta öğrenimini Van'da, lise eğitimini Diyarbakır'da bitirdi. 1986'da Hacettepe Üniversitesi Felsefe Bölümü'nden birincilikle mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi'nde sosyoloji alanında, ODTÜ'de ise "Bilim ve Siyaset Felsefesi" alanında olmak üzere 2 master yaptı.

Kon TV hangi uyduda?

KONTV 🇹🇷 on Twitter: "YENİ FREKANS BİLGİLERİMİZ UYDU: TÜRKSAT 4A FREKANS: 12685 POLARİZASYON: YATAY / H SEMBOL: 27.500… "

Ahmet Özer siyaset bilimci kimdir?

Ahmet Özer, 1960'ta Van'da doğdu. İlk, orta öğrenimini Van'da, lise eğitimini Diyarbakır'da bitirdi. 1986'da Hacettepe Üniversitesi Felsefe Bölümü'nden birincilikle mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi'nde sosyoloji alanında, ODTÜ'de ise "Bilim ve Siyaset Felsefesi" alanında olmak üzere 2 master yaptı.

Avukat Ahmet Özer Kimdir?

1984 yılından bu yana Konya il merkezinde serbest avukat olarak mesleğini icra etmektedir. ... Özel radyo ve televizyonların açılmasıyla birlikte Konya'da 1992 yılında Kontv'yi kuran Ahmet Özer, basın hayatına KONTV ile katıldı. 2005 tarihinde, kısa adı ANMEG olan Anadolu Medya Grubu kurdu.