Pasaport Başvurusu Nasıl Yapılır Bursa?

İçindekiler:

  1. Pasaport Başvurusu Nasıl Yapılır Bursa?
  2. Bursada yeşil pasaport nereden alınır?
  3. Bursa Yeni kimlik kartı nereden alınır?
  4. Yeni nüfus cüzdanı nereden alınır?

Pasaport Başvurusu Nasıl Yapılır Bursa?

Bu itibarla; 18 tarihinden itibaren Hususi ve Hizmete Özel Pasaport başvurusu yapmak isteyen vatandaşlarımız İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne (Mimarsinan Mahallesi Ankarayolu Caddesi No:436 Yıldırım/BURSA), Umuma Mahsus Pasaport ve Sürücü Belgesi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlarımız da İlçe Nüfus ...

Bursada yeşil pasaport nereden alınır?

BURSA İL NÜFUS VE VATANDAŞLIK MÜDÜRLÜĞÜ | Yeşil Pasaport İşlemleri, Nüfus Müdürlükleri | Osmangazi - Diyar Apt. K:1 Bursa , 0224 225 30 16 Bulurum.com.

Bursa Yeni kimlik kartı nereden alınır?

Kimlik kartı başvurusu ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de vatandaşlarımız tarafından, Genel Müdürlük web portalı (https://ekimlikrandevu.nvi.gov.tr) üzerinden ya da Çağrı Merkezi (199) aracılığıyla randevu alınarak veya randevusuz olarak ikamet edilen en yakın nüfus müdürlüğüne yapılacaktır.

Yeni nüfus cüzdanı nereden alınır?

Yeni kimlik kartı almak için nüfus müdürlüklerinden herhangi birine veya size en yakın İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne başvurabilirsiniz. Ayrıca Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Alo199 Çağrı merkezinden ya da https://randevu.nvi.gov.tr/ web portalı üzerindeki T.C. Kimlik Kartı Randevu Sisteminden randevu alınabilir.