Bilkent hangi Metro?

İçindekiler:

  1. Bilkent hangi Metro?
  2. Kızılaydan Bilkent'e Metro ile nasıl gidilir?
  3. Bilkent otobüsleri nereden kalkıyor?
  4. Ankara Şehir Hastanesi hangi Metro durağı?
  5. Bilkentten Gölbaşına nasıl gidilir?
  6. Bilkent Üniversitesi hangi otobüs gider?
  7. Ankara Şehir Hastanesi nereye yakın?
  8. Metro ile Ankara sehir hastanesine nasil gidilir?
  9. Gordion nerede bulunur?
  10. Ankara şehir hastanesi hangi Otobüs gidiyor?
  11. Ankara tren garından Bilkent Üniversitesine nasıl gidilir?
  12. Bilkent Üniversitesi hangi Otobüs gider?
  13. Batıkentten Bilkent Üniversitesine nasıl gidilir?

Bilkent hangi Metro?

Bilkent, Ankara metrosunun M2 hattında bulunan bir metro istasyonudur. İstasyon, tarihinde açılmıştır.

Kızılaydan Bilkent'e Metro ile nasıl gidilir?

Kızılay'da indikten sonra M1-2-3 metrosuna aktarma yaparak Bilkent durağında inmeli ve Bilkent Metro İstasyonu durağına gitmelisiniz. Duraktan 176 numaralı otobüse binip İdari Birimler durağında indikten sonra kampüse yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Bilkent otobüsleri nereden kalkıyor?

Bilkent Üniversitesi'nden Ankara'nın iki ana noktasına (Tunus Caddesi ve Sıhhiye) ücretsiz servisler kalkmaktadır. Bu araçların AŞTİ ve Bahçelievler durakları da vardır. Bu servis araçları Bilkent Üniversitesi öğrencileri ve personeli için ücretsizdir.

Ankara Şehir Hastanesi hangi Metro durağı?

AŞTİ Otobüs Terminalinden Metro ile Ankara Şehir Hastanesi'ne ulaşım sağlanmaktadır. AŞTİ Otobüs Terminalinden Söğütözü Metrosuna yürüyün. Söğütözü Metrosu'ndan binin ve Tarım Bakanlığı durağında inin. Ardından 112 numaralı EGO otobüsüne binin ve Ankara Şehir Hastanesi'nde inin.

Bilkentten Gölbaşına nasıl gidilir?

Gölbaşı-Akköprü arası çalışan 104, 1 numaralı otobüslerden birine binerek Ufuk Üniversitesi durağında ininiz. Buradan 5 dakikalık bir yürüyüş ile Söğütözü metro durağından Kızılay-Çayyolu metrosuna binerek Bilkent durağında ininiz.

Bilkent Üniversitesi hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Bilkent Üniversitesi yakınından geçiyor: 175, 176.

Ankara Şehir Hastanesi nereye yakın?

Ankara'daki şehir hastanelerinin ilki, Bilkent semtinde yer alıyor. Adını Bilkent Üniversitesi'nden alan semt; bir anlamda Ankara'nın üniversiteler bölgesinde yer alıyor. Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi arasındaki arazide konumlanmıştır. Eskişehir Yolu ile bu semti Bilkent Köprüsü bağlar.

Metro ile Ankara sehir hastanesine nasil gidilir?

AŞTİ Otobüs Terminalinden Metro ile Ankara Şehir Hastanesi'ne ulaşım sağlanmaktadır. AŞTİ Otobüs Terminalinden Söğütözü Metrosuna yürüyün. Söğütözü Metrosu'ndan binin ve Tarım Bakanlığı durağında inin. Ardından 112 numaralı EGO otobüsüne binin ve Ankara Şehir Hastanesi'nde inin.

Gordion nerede bulunur?

Gordion (Grekçe: Γόρδιον), Frigya'nın tarihî başkenti olan antik kent. Sakarya Nehri ile Porsuk Çayı'nın birleştiği noktanın yukarısında kurulu bulunan kent günümüzde Ankara'ya 94 kilometre uzaklıkta, Polatlı'nın 29 kilometre kuzeybatısında yer alan Yassıhüyük'te bulunmaktadır.

Ankara şehir hastanesi hangi Otobüs gidiyor?

112 numaralı otobüs hattı her gün 06.30-20.00 arasında hizmet verecek. Yarım saatte bir sefer yapacak olan hat sayesinde vatandaşlar, hem tedavi amaçlı hastaneye ulaşabilecek hem de hasta ziyaretlerini gerçekleştirebilecek. Ankara Şehir Hastanesine ulaşımları sağlanacak.

Ankara tren garından Bilkent Üniversitesine nasıl gidilir?

Tren Garı'ndan Gençlik parkı içerisinden Ulus çıkış kapısına doğru yaklaşık 300 metre yürüyün. Buradan Batıkent-Kızılay metrosuna binerek Kızılay'da ininiz. Buradan Kızılay-Çayyolu metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Bilkent durağında ininiz.

Bilkent Üniversitesi hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Bilkent Üniversitesi yakınından geçiyor: 175, 176.

Batıkentten Bilkent Üniversitesine nasıl gidilir?

Batıkent, Demetevler taraflarından geliyorsanız Batıkent-Kızılay metrosuyla Kızılay'a gelerek Kızılay-Çayyolu metrosuna aktarma yapınız. Metronun Bilkent durağında ininiz. Buradan 1 numaralı otobüslerden birine binerek Doğu Kampüsü durağında indiğinizde Bilkent Üniversitesi'ne ulaşabilirsiniz.