Akıllı orta sehpa ne kadar?

İçindekiler:

  1. Akıllı orta sehpa ne kadar?
  2. Akıllı Sehpa kaç kişilik?
  3. Akıllı Sehpa nasıl bir şey?
  4. Akıllı Masa nedir?
  5. Akıllı masa ne işe yarar?

Akıllı orta sehpa ne kadar?

  • 1071 AKILLI ORTA SEHPA - SİHİRLİ ORTA SEHPA. 1.350,,00 TL. % 38. (15) SizinMarket. .
  • 1299 AKILLI ORTA SEHPA SİHİRLİ SEHPA. 1.350,,00 TL. % 38. SizinMarket. .

Akıllı Sehpa kaç kişilik?

Ofisinize alacağınız bir akıllı sehpayı 8 kişilik veya 12 kişilik bir toplantı masası haline dönüştürebilirsiniz. Oturma odanızda kullandığınız orta akıllı sehpa istediğiniz zaman yemek masası veya çalışma masası olarak kullanabileceğiniz bir üründür.

Akıllı Sehpa nasıl bir şey?

Akıllı sehpanın kullanımı oldukça kolaydır. Otomatik yaylı makas sistemi ile rahatlıkla açılmakta ve istenilen şekle getirilebilmektedir. İstenildiği zaman da kolaylıkla sehpa haline geri çevrilebilir. İstenilen şekle sokulması de için güç sarf etmeniz gerekmez.

Akıllı Masa nedir?

Akıllı masa, normal masalara göre daha pratik ve kullanış özelliği çok olan ürünlerden biridir. ... Evinizin ortasında duran sehpayı yeri geldiğinde yemek masası olarak kullanabilir, ihtiyaç duyduğunuzda ise laptop masası şeklinde kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Akıllı masa ne işe yarar?

Akıllı sehpa yemek masası olarak kullanılmak istendiğinde ürünün iç kısmında bulunan mekanizma devreye girerek üstünde yemek yenilecek olan tablanın yükselmesini sağlar. ... Böylece ekstra bir masa kullanmadan sandalyede oturup yemeğini yemenin tadını çıkarabilirsin.