Vajina dış dudak estetiği nedir?

İçindekiler:

  1. Vajina dış dudak estetiği nedir?
  2. Dış dudak sarkması nasıl geçer?
  3. Vajina dudaklarına dolgu yapılır mı?
  4. Dudak küçültme nedir?
  5. Vajina dolgusu nedir?
  6. Dudak küçültme nasıl yapılır?
  7. İç dudak sarkması tehlikeli mi?
  8. Vajina dudak nasıl dolgunlaştırma doğal?

Vajina dış dudak estetiği nedir?

Kadın cinsel organı, iç dudak, dış dudak, klitoris, idrar deliği ve vajina girişinden meydana geliyor. Bu yapıya vulva denir. Vulva denilen bu yapının estetik amaçlı yapılan cerrahi girişimlerine vulvoplasti (dış dudak) estetiği denir.

Dış dudak sarkması nasıl geçer?

Vajina bölgesindeki dış dudaklardaki sarkmanın ve büyümenin tek çözümü cerrahi operasyondur. Operasyonla dış dudak üstlerindeki fazla yağ liposuction ile alındıktan sonra kalan deri alt bölümden kesilerek çıkarılmaktadır.

Vajina dudaklarına dolgu yapılır mı?

Vajina dış dudak dolgusu iki şekilde yapılmaktadır. İki farklı dolgu maddesi kullanılabilir. Hyaluronik asit dolgusu: Çapraz bağlı hyaluronik asit ile vajina dış dudakları içine dolgu yapılır. Bu dolgu maddesi dudaklarınız ve yüzünüzün çeşitli yerlerine kullandığınız dolgu maddesi ile aynıdır.

Dudak küçültme nedir?

Labioplasti, genital bölgede vajinanın hemen giriş kısmında ve onun hemen dış kısmında yer alan, dış dudak normalden daha büyük veya sarkık olması durumunun düzeltilmesine labioplasti denir.

Vajina dolgusu nedir?

Operasyon bölgesel ya da uyutarak anestezi ile uygulanır. Vajina dış dudak dolgusunda vücudun diğer kısımlarından alınan yağ dış dudaklara enjekte edilir. Dolgu sonrası aynı gün normal hayata geçilebilir.

Dudak küçültme nasıl yapılır?

Dudak İnceltme: Aşırı kalın olan dudakların inceltilmesi için dudak inceltme uygulaması yapılır. Kalın olan dudağın kırmızı renkli kısmı (mukoza) elips şeklinde ve yağ dokuları ile birlikte çıkarılır. Daha sonra uygun dikişlerle kapatılarak işlem gerçekleştirilmiş olur. Bu işlem için lokal anestezi yöntemi kullanılır.

İç dudak sarkması tehlikeli mi?

İç dudak sarkması, yani 'labial hipertrofi' psikolojik, kozmetik, hijyenik, seksüel ve fonksiyonel yönlerden sorunlara yol açabilmektedir. Bazı kadınlarda utanma ve öz güven kayıplarına neden olarak ilişkiden ve hatta evlilikten kaçmaya bile sebep olabilmektedir.

Vajina dudak nasıl dolgunlaştırma doğal?

Bir miktar karabiber yağını dudaklarınıza kalın bir tabaka halinde sürün. Dudaklarınızın yağı emmesini bekleyin. Dudaklarınız istediğiniz dolgunluğa ulaşana kadar işlemi birkaç kez tekrarlayabilirsiniz. İşlem bitince doğal vazelin ya da dudak balmı ile dudaklarınızı nemlendirin.