Kiraz ağacı kac sayfa?

İçindekiler:

  1. Kiraz ağacı kac sayfa?
  2. Kiraz ağacı kitabı ne anlatıyor?
  3. Kiraz ağacı ile aramızdaki mesafe türü ne?
  4. Kiraz ağacı ne kadar büyür?
  5. Kiraz ne kadar su ister?

Kiraz ağacı kac sayfa?

İlham verecek bir cesaret ve kararlılık hikâyesi.
Çevirmen:Esma Fethiye Güçlü
Dil:TÜRKÇE
Sayfa Sayısı:208
Cilt Tipi:Karton Kapak
Kağıt Cinsi:Kitap Kağıdı
3 satır daha

Kiraz ağacı kitabı ne anlatıyor?

Yazarın kendi yaşam hikâyesinden esinlenerek, küçük bir kızın görme yetisini kaybetmesiyle ilgili kaleme alınmış olan bu roman her yaştan okur için. ... Mafalda, dokuz yaşındaki bir kız çocuğu ve bildiği bir şey var: Gelecek altı ay içinde, görme yetisini tamamen kaybedecek.

Kiraz ağacı ile aramızdaki mesafe türü ne?

Kiraz Ağacı ile Aramızdaki Mesafe, Paola Peretti tarafından kaleme alınmış duygusal tür olarak nitelenebilecek bir kitap olarak dikkat çekiyor. Yayın yılı 2018 olan kitap, 208 sayfadan oluşuyor.

Kiraz ağacı ne kadar büyür?

Kiraz fidanı dikimi yapıldıktan sonra uygun koşullar sağlanırsa 2 yıl içinde meyve görülmeye başlanır. Verimli bir meyve hasadı için 5 yıl beklemek gerekir. Bodur cins kiraz fidanlarında meyve verme süresi daha kısa zamanda gerçekleşmektedir.

Kiraz ne kadar su ister?

Kiraz Ağacı Sulama, KİRAZ BAHÇELERİNDE SULAMA : Düzenli olmak koşuluyla yıllık yağış miktarı 600 mm nin üzerinde olan yerlerde kiraz bahçeleri sulanmasına gerek yoktur. 600mm nin altında yağış alan yerlede ise yaz mevsiminde 2-3 kez sulanmalıdır. Tabii ki bu durum bozuk olmayan topraklar için geçerlidir.