H2 kaç dakika sürüyor?

İçindekiler:

  1. H2 kaç dakika sürüyor?
  2. Mecidiyeköy istanbul havalimanı kaç dk?
  3. Mecidiyeköy Havalimanı nasıl gidilir?
  4. H2 kaç cc?
  5. Mecidiyeköy Yeni havalimanı iett kaç dakika?
  6. Havaist ne kadar sürüyor?

H2 kaç dakika sürüyor?

Bilet fiyatı ise 18 TL. H-2 MECİDİYEKÖY – İSTANBUL HAVALİMANI: Mecidiyeköy Metrobüs – Çağlayan Yolu – Nurtepe Viyadük – Hasdal - Kemer Yolu - Orman Yolu - Kıyı Emniyeti - İstanbul Havalimanı trafiğin durumuna göre 30 ile 40 dakika arasında gerçekleştiriliyor.

Mecidiyeköy istanbul havalimanı kaç dk?

Mecidiyeköy'den İstanbul Havalimanı'na Nasıl Gidilir. (Mecidiyeköy'den Yeni Havalimanı ulaşım) Karşılıklı sefer saatleri için tıklayınız! Uzaklık: 37 Km Süre:60 Dk. Ödemeler yalnız İSTANBULKART ve Kredi kartıyla yapılabilir.

Mecidiyeköy Havalimanı nasıl gidilir?

Mecidiyeköy'den İstanbul Havalimanı'na H-2 İETT hatlı otobüslerle gidebilirsiniz. H2 İETT havalimanı otobüslerinin ilk durağı Mecidiyeköy Metrobüs Durağı'nın çıkışındaki İETT peronları. H2 hattıyla ilgili daha detaylı bilgi için aşağıdaki butona tıklayarak İstanbul Havalimanı İETT Hatları Sayfamıza gidebilirsiniz.

H2 kaç cc?

Kawasaki Ninja H2
Genel bakış
MotorSupercharged (iki hızlı santrifüj) 998 cc inline-4 DOHC
Çap / strok76.0 mm × 55.0 mm (2.99 in × 2.17 in)
Sıkıştırma oranı8.3:1
Azami hız331-400 km/sa (206-249 mil/sa)
15 satır daha

Mecidiyeköy Yeni havalimanı iett kaç dakika?

H-2 (İETT) H-2 (İstanbul Havalimanı Garaj‎→Mecidiyeköy Metrobüs), her gün çalışıyor. Ek bilgi: H-2 hattında 29 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 47 dakika.

Havaist ne kadar sürüyor?

Beşiktaş Sefer Yeri: Beşiktaş iskele durağından hareket eden Havaist otobüsleri, Levent ve Seyrantepe duraklarından sonra İstanbul havalimanına ulaşıyor. 110 dakika süren seferin ücreti ise: 18 lira. 25 dakikada bir sefer düzenleniyor.