Titan granit saglikli mi?

İçindekiler:

  1. Titan granit saglikli mi?
  2. Granit tencerenin özelliği nedir?
  3. Granit Tava kaplama mı?
  4. Granit tencereler ilk kullanımda ne yapmalı?

Titan granit saglikli mi?

Sağlıklı alaşımlardan bir araya getirildiği için granit tencere sağlıklı mı sorusunun yanıtı sağlıklı olacaktır çünkü bu tencereler doğal niteliktedir. Doğal nitelikte olan bu tencerelerin temizlenmesi sayesinde defalarca kez kullanıp yıkayabilirsiniz.

Granit tencerenin özelliği nedir?

Granit Tencereler ve Tavaların Özellikleri Granit tava ve tencereler çizilmediği için kansere sebep olan maddeler üretmez. Yüksek ısı ile kullanılabilir. Çaba harcayarak yaptığınız yemek, granit tencere ya da tavaya yapışmaz. Yapışmayan yemekler granit tencere ve tavadan kolayca temizlenir.

Granit Tava kaplama mı?

Granit kaplamalar düşünüldüğü gibi doğal taş veya türevi bir kaplama değildir. Hammaddesi yine PTFE olan bu malzeme bildiğimiz teflon kaplamadır. Granit olarak adlandırılmasının nedeni kaplamanın renkli teflon kaplamalar ile granit görünümü verilmiş olmasıdır.

Granit tencereler ilk kullanımda ne yapmalı?

İlk kullanımda granit tencere ve tavanızın her yerini iyice yağlayın. Metal kaşık veya çatal asla değdirmeyin. Yemeğinizi soğutmak için sıcak tencereyi soğuk suyun içine oturtmayın. Yemeğinizi hazırladıktan sonra 2 - 3 saat içinde yemeği içinden alın.