Toplu MMS nedir?

İçindekiler:

  1. Toplu MMS nedir?
  2. Gelen MMS mesajı nasıl açılır Türk Telekom?
  3. Zim mesaj nedir?
  4. MMS nasıl alınır?
  5. Zengin içerikli mesaj nedir?
  6. JIBE RCS nedir?
  7. Turkcell zim nedir?

Toplu MMS nedir?

Toplu MMS, bir kısa mesaj içerisine sabit veya hareketli görsel nesneler (resim, hareketli resim, video) kullanmayı mümkün kılan mesajlaşma sistemidir. Siz de mesajlarınızı daha özgün ve akılda kalıcı hale getirebilirsiniz.

Gelen MMS mesajı nasıl açılır Türk Telekom?

Tüm vergiler dahildir. MMS ayarlarınızı SMS ile almak için MMS AYAR yazıp 5555'e gönderebilirsiniz. Cep telefonunuza gönderilen SMS'i açtığınız zaman MMS ayarları otomatik olarak yapılacak ve MMS servisini kullanmaya başlayacaksınız.

Zim mesaj nedir?

ZİM+ , firmaların mesajlarını kişiye özel logolarla, görsellerle kişiselleştirerek çok daha renkli, etkili, dikkat çeken ve akılda kalan tanıtımlar​ yapabilecekleri bir toplu mesajlaşma servisidir.

MMS nasıl alınır?

Mesajlar'da multimedya mesajı (MMS) olarak fotoğraf, video veya ses dosyaları gönderip alabilirsiniz....Sesli mesaj gönderme
  1. Mesajlar uygulamasını açın.
  2. Bir görüşmeyi açın veya görüşme başlatın.
  3. Mikrofon simgesini basılı tutun.
  4. Mesajınızı kaydedin.
  5. Gönder'e dokunun.

Zengin içerikli mesaj nedir?

Zengin İçerikli Mesaj, firmaların mesajlarını şirket logolarıyla ya da görsellerle zenginleştirerek ve isterlerse kendileri hazırlayarak gönderim yapabilecekleri bir toplu mesajlaşma servisidir. Zengin İçerikli Mesaj yoluyla videolarınızı, fotoğraflarınızı ve dosyalarınızı paylaşabilirsiniz.

JIBE RCS nedir?

RCS (Rich Communication Services) hizmeti, bildiğimiz SMS ve MMS hizmetlerinin üzerine daha fazla özellik ekleyerek, hali hazırdaki mesajlaşma yazılımlarından geri kalmamasını amaçlıyor. ... Google ise Jibe Cloud adını verdiği bulut sunucular üzerinden RCS hizmeti sunuyor ve ortaklıklar yaparak yayılmasına çalışıyor.

Turkcell zim nedir?

ZİM+ sayesinde zengin içerİkli mesajlarını kişiselleştir, daha etkili ve dikkat çeken mesajlarla fark yarat! Zengin İçerikli Mesaj+ Servisi, Taahhütsüz, Ön ödemeli Dijital Mesajlaşma Servisleri içinde ve Taahhütlü Diijital Mesajlaşma Servisleri içinde olmak üzere 3 ayrı şekilde fiyatlandırılır.