Kral Şakir Canan Kedi mi?

İçindekiler:

  1. Kral Şakir Canan Kedi mi?
  2. Kral Şakir deki Canan kim seslendiriyor?
  3. Kral Şakir Kaç yaş grubu?
  4. Kral Şakir kim yazdı?
  5. Kral Şakir Remzi kim?
  6. Kral Şakir çizgi film kime ait?
  7. Kral Şakir hangi programla yapıldı?
  8. Kral Şakir ne zaman başladı?
  9. Kral Şakir in yazarı kimdir?

Kral Şakir Canan Kedi mi?

Bir aslan ailesinin yavrusu olan Şakir'in ailesi ve arkadaşları ile olan maceraları anlatılmaktadır. Şakir'in babası Remzi aslan, annesi Kadriye ve kız kardeşi Canan kedidir ve Peyami adında bir kaplumbağa dedesi vardır.

Kral Şakir deki Canan kim seslendiriyor?

Kral Şakir'i Mustafa Oral seslendiriyor. Remzi karakterini ise Atilla Şendil seslendiriyor. Kral Şakir Necati karakterini ise Levent Ünsal seslendiriyor. Canan'ı Didem Atlıhan, Kadriye karakterini Sema Kahriman seslendiriyor.

Kral Şakir Kaç yaş grubu?

Kral Şakir'in şu anda 6 kitabı var. Kasımda yedinci kitap piyasada olacak. Bunlar 6-11 yaş için hazırlanan kitaplar. Şimdi altı yaşın altındakiler de anne ve babalarına “Kral Şakir” kitabı aldırıp okutturuyor.

Kral Şakir kim yazdı?

Kitabın yazarı Varol Yaşaoğlu Koca Kafalar'ın yaratıcı ve Grafi2000'in de kurucusudur. Yarattığı Kral Şakir serisinin ise çeşitli video izleme platformlarında çizgi filmi de bulunmaktadır. En Sevilen Çocuk Serileri Kitaplarına Hemen Şimdi Sahip Olun!

Kral Şakir Remzi kim?

Levent Ünsal 15 Ağustos 1965 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Galatasaray Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yülsek Okulu mezunudur. Sanat yaşamına 1983'te tiyatro oyuncusu olarak Ferhan Şensoy Tiyatrosu'nda adım attı 2002 yılına kadar burada sahneye çıktı.

Kral Şakir çizgi film kime ait?

Varol Yaşaroğlu da bu konuda kimseyi yanıltmadı. Grafi2000'in kurucularından, “Koca Kafalar”ın da yaratıcısı olan Yaşaroğlu şimdi 70 ülkede, 17 dilde ve 130 milyonu aşkın hanede izlenen çocuk kanalı Cartoon Network'ün ilk yerli yapımı “Kral Şakir”i yaratarak önemli bir başarıya imza attı.

Kral Şakir hangi programla yapıldı?

Kral Şakir, Gumball'la, Adventure Time'la başa baş giden, kanalın en önemli yapımı haline geldi. Sinema filmini hızlandıran süreç de bu oldu aslında.

Kral Şakir ne zaman başladı?

Kral Şakir/İlk bölüm yayın tarihi Kral Şakir, Cartoon Network Türkiye için Grafi2000 tarafından yapılmış bir Türk çizgi dizisidir. Cartoon Network Türkiye'nin ilk Türk ve kendi yapımı çizgi dizisidir. Seri, 'da ön gösterim yapmış ve tarihinde de yayınlanmaya başlamıştır.

Kral Şakir in yazarı kimdir?

Kitabın yazarı Varol Yaşaoğlu Koca Kafalar'ın yaratıcı ve Grafi2000'in de kurucusudur. Yarattığı Kral Şakir serisinin ise çeşitli video izleme platformlarında çizgi filmi de bulunmaktadır.