Yurt dışından PS5 alınır mı?

İçindekiler:

  1. Yurt dışından PS5 alınır mı?
  2. PS5 yurt dışında ne kadar?
  3. PS5 en ucuz hangi ülkeden alınır?
  4. Amerikadan gelen PS4 türkiyede çalışır mı?
  5. PlayStation 5 Amerika'da kaç para?

Yurt dışından PS5 alınır mı?

Yurt dışından aldığını PlayStation 5, cihazı aldığınız ülkede garanti kapsamında olacağı için Türkiye'de garantisi olmayacak. Onun dışında neresinden bakarsanız bakın yurt dışından PS5 alıp getirmek çok daha mantıklı olacaktır. Bunun için Amazon'un Almanya kaynağını kullanabilirsiniz.

PS5 yurt dışında ne kadar?

PS5'in ABD fiyatı 500 dolar, AB fiyatı 500 euro, İngiltere fiyatı ise 450 sterlin olarak açıklandı. Dijital versiyonu ise ABD'de 400 dolar, AB'de 400 euro, İngiltere'de ise 460 sterlin olacak.

PS5 en ucuz hangi ülkeden alınır?

EN UCUZ KANADA, EN PAHALI ARJANTİN Her iki konsol da en ucuz Kanada'da satılıyor. Kanada'da PS5 TL'ye, Xbox Series X TL'ye satılıyor. PS5'in en pahalı olduğu ülke, TL'lik fiyatla Ukrayna olurken, Xbox Series X'in en pahalı olduğu ülke ise TL'lik fiyat etiketiyle Arjantin oldu.

Amerikadan gelen PS4 türkiyede çalışır mı?

Böyle bir şey gerçekten var yoksa Amerika'dan aldığım cihaz Türkiye'de sorunsuz kullanabilir miyim? Kullanabilirsin. Hiçbir sorun olmaz.

PlayStation 5 Amerika'da kaç para?

Sony'nin bu gece düzenlediği PlayStation 5 Showcase etkinliğinde, oyun tanıtımları yapılırken, yeni PS5'in çıkış tarihi de duyuruldu. PS5'in Dijital versiyonu ABD'de 399 dolardan satışa sunulacak. CD-Rom'lu standart versiyonu ise 499 dolarlık fiyatı ile raflardaki yerini alacak.