Barfiks nasıl çekilir?

İçindekiler:

  1. Barfiks nasıl çekilir?
  2. Barfiks barı ne işe yarar?
  3. Barfiks kolları güçlendirir mi?
  4. Şınav kol kası geliştirir mi?

Barfiks nasıl çekilir?

Barfiks Nasıl Yapılır: 3 Adımda Barfiks Çekme · Barfiks demirinin altında durun. · Avuç içleriniz karşıya bakacak şekilde yukarı doğru sıçrayarak barı iki elinizle birden tutun. · Ellerinizi omuz genişliğinden biraz daha fazla açın. · Kollarınızı tamamen serbest bırakmayın ve karın kaslarınızı sıkın.

Barfiks barı ne işe yarar?

Barfiks, temel olarak üst gövdeyi yoğun bir şekilde çalıştıran bir antrenmandır. Sırt kasları başta olmak üzere omuz, kollar, göğüs ve core (karın) bölgesi kaslarını çalıştıran barfiks; ünlü triceps, biceps, deltoids, rectus abdomini kaslarının güçlenmesini sağlar.

Barfiks kolları güçlendirir mi?

Sırt kasları başta olmak üzere omuz, kollar, göğüs ve core (karın) bölgesi kaslarını çalıştıran barfiks; ünlü triceps, biceps, deltoids, rectus abdomini kaslarının güçlenmesini sağlar.

Şınav kol kası geliştirir mi?

Şınav, vücut ağırlığınızı kullanarak istediğiniz her yerde yapabileceğiniz bir egzersizdir. Şınav çekme hareketi birincil olarak göğüs kaslarını çalıştırır. İkincil olarak ise triceps yani arka kol kaslarını ve omuz kaslarını çalıştırır. Ayrıca hareket sırasında bacak kasları, sırt kasları ve karın kasları da çalışır.