Vodafone elektronik imza nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Vodafone elektronik imza nasıl alınır?
  2. Mobil imza servis aboneliği nasıl yapılır?
  3. Mobil imza nasıl elde edilir?
  4. Kişisel e imza nasıl alınır?
  5. Mobil imza güvenli mi?

Vodafone elektronik imza nasıl alınır?

Şifre Oluşturulması
  1. Başvuru tamamlandıktan sonra birkaç gün içerisinde Vodafone Müşteri Hizmetleri tarafından aranarak kimliğiniz teyit edilir.
  2. Kimlik teyidi sonrası telefonunuza şifre oluşturabilmeniz için bir mesaj tetiklenir ve bu mesaj ile ekranınızda Mobil İmza şifrenizi belirleyebilmeniz için bir ekran belirir.
Daha fazla öğe...

Mobil imza servis aboneliği nasıl yapılır?

Başvuru evraklarınız alındıktan sonra bir hafta içerisinde Türk Telekom Müşteri Hizmetleri (4) yetkilileri tarafından aranırsınız ve kimlik doğrulama işlemleriniz yapılır. Kimlik doğrulamada herhangi bir problem olmadığı takdirde mobil imza servis aktivasyonu yapılır.

Mobil imza nasıl elde edilir?

Mobil elektronik imza GSM işletmecileri tarafından sunulan bir hizmettir. Mobil imza aboneliği üç aşamadan oluşur. Ön başvuru, Başvuru ve Aktivasyon. Bu hizmeti sunan Turkcell, Türk Telekom ya da Vodafone'a başvurarak ayrıntılı bilgi alabilir ve başvuru yaparak bir mobil imza edinebilirsiniz.

Kişisel e imza nasıl alınır?

e-İmza Başvurusu için Gerekli Belgeler Kimlik Numarası bulunan geçerli resmî belge, PTT iş yerlerinden temin edilebilecek olan e-imza Başvuru Formu, İmza Sirküleri (Sadece kurumsal e-İmza başvurularında talep edilmekte olup asılları da PTT'de görüldükten sonra başvuru sahibine geri verilecektir.)

Mobil imza güvenli mi?

Mobil İmza Kullanımı Mobil İmza, cep telefonu ve GSM SIM kart kullanılarak 5070 sayılı Elektronik İmza Kanunu ve ilgili yasal mevzuata uygun olarak ıslak imza niteliğinde güvenli bir biçimde elektronik imza işlemi yapılmasına imkân sağlayan uygulamadır.