Esenyurt Beygah pazarı hangi gün açık?

İçindekiler:

  1. Esenyurt Beygah pazarı hangi gün açık?
  2. Bahçelievler Cumartesi pazarı nereye taşındı?
  3. Mecidiyeköy semt pazarı ne zaman?
  4. Beygah pazarı hangi gün açık?
  5. Soğanlı pazarı hangi gün kuruluyor?
  6. Soganli pazarı nerede?

Esenyurt Beygah pazarı hangi gün açık?

Perşembe günleri Beygah pazarına, Pazar günleri de Belik pazarına her mahalleden ücretsiz olarak servisler hareket ediyor.

Bahçelievler Cumartesi pazarı nereye taşındı?

Alınan kararla hiçbir pazarcı esnafının hak kaybına uğraması söz konusu değildir. Yeni pazarın kurulması için Cumhuriyet Mahallesi Çelikhançer Caddesi üzerinde 12 bin metrekarelik bir alan tahsis edilmiş ve alanda pazarcı esnafın her türlü insani ihtiyacını karşılayabileceği şekilde düzenleme yapılmıştırö denildi.

Mecidiyeköy semt pazarı ne zaman?

Sokağa çıkma yasağı genelgesinin ardından komşularımızdan gelen yoğun talep üzerine alınmış olan yeni kararlar kapsamında, her hafta Cumartesi günü Kuştepe ve Halide Edip Adıvar mahallelerimizde kurulan halk pazarlarımız Cuma günleri; Pazar günü kurulan Mecidiyeköy halk pazarımız ise Pazartesi günleri kurulacaktır.

Beygah pazarı hangi gün açık?

Semti ve İstanbul'un en önemli iki pazarının burada bulunması, belediyenin pazara yönelik çalışmalarını arttırmış. Perşembe günleri Beygah pazarına, Pazar günleri de Belik pazarına her mahalleden ücretsiz olarak servisler hareket ediyor.

Soğanlı pazarı hangi gün kuruluyor?

Bahçelievler İlçesinde Cumartesi günleri kurulan Soğanlı pazarının Kıbrıs caddesinin bir kısmı, Bağcılar ilçesi sınırları içersine girdiği gerekçesiyle kaldırılmak istenmişti, iki belediye arasında devam eden adli süreç, Bağcılar Belediyesi lehine sonuçlanınca, 34 esnafın toplam 160 tahtası kapatılma tehlikesiyle karşı ...

Soganli pazarı nerede?

Bahçelievler Soğanlı Cumartesi Pazarı, pazarlar ve çarşılar, Cumhuriyet Mah., Kıbrıs Cad., Bahçelievler, İstanbul, Türkiye - Yandex Haritalar.