Axess Platinum ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Axess Platinum ne işe yarar?
  2. Chip para ile yakıt alınır mı?
  3. Axess Chip para A101 de kullanılır mı?
  4. Axess kart ücretsiz mi?
  5. 1 chip para kaç TL?
  6. Kazanılan chip para nasıl kullanılır?
  7. Akbank para puan nerede kullanılır?
  8. Akbank chip para nerelerde kullanılır?
  9. A101 de chip para geçiyor mu?
  10. Axess kredi kartı nasıl alınır?

Axess Platinum ne işe yarar?

Hayatınızda Axess Platinum var. O halde hayatınızda Axess özelliklerinin yanı sıra yaşam tarzınıza uygun, size en üst seviyede hizmet verecek, bütün beklentilerinizi karşılamak için çalışan bir kredi kartınız var. Axess ile yurt içi ve yurt dışında alışveriş yapabilir, acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Chip para ile yakıt alınır mı?

Chip-para kullanılarak yapılan akaryakıt/otogaz alımları kampanya kapsamında değildir. İptal edilen işlemlerde chip-para kazanımları da iptal edilecektir. Chip-paranın kullanılmış olması halinde ekstreye ilgili tutar kadar borç yansıtılacaktır. Kazanılan chip-paralar, mil puana dönüşmeyecektir.

Axess Chip para A101 de kullanılır mı?

16 – 30 Haziran 2021 tarihleri arasında A101.com.tr 'den yapılacak 500 TL ve üzeri ilk alışverişinize 50 TL chip-para sunulmaktadır. Chip-para ödülü harcama gerçekleştikten sonra karta anında yüklenecek ve Axess üye iş yerlerinde kullanılabilecektir.

Axess kart ücretsiz mi?

Yıllık kart üyelik aidatı ödemeyin. Axess üye işyerlerinin kazandırdığı chip-para ve taksit gibi temel Axess özelliklerinden ücretsiz faydalanın. Ekstra kampanyalardan (artı taksit, erteleme,chip-para kampanyaları gibi) istediğinize katılın, istemediğinize katılmayın.

1 chip para kaç TL?

Axess ile yaptığınız alışverişlerden chip-para kazanırsınız. Kazandığınız chip-para'larla Türkiye'nin her yerindeki Axess üye mağazalarında anında bedava alışveriş yapabilirsiniz. 1 chip-para = 1 TL değerindedir. Axess'ten Otomatik Fatura Ödeme Talimatı verin, rahat edin!

Kazanılan chip para nasıl kullanılır?

Axess kartınızda biriken Chip-para'yı kullanabilmek için alışveriş sırasında kasiyere Chip-paranızı kullanmak istediğinizi belirtmeniz gerekiyor. Kasada Akbank teknolojisiyle uyumlu pos cihazı varsa dilediğiniz tutarda Chip-parayı anında alışverişinizin ödemesi olarak kullanabiliyorsunuz.

Akbank para puan nerede kullanılır?

Akbank kartın anlaşmalı olduğu yerlerde biriken chip para puanları kullanılabilmektedir. Axess üyesi olan yerlerde, pos cihazından yapılan işlemlerde kartta biriken chip paralar kullanılabiliyor.

Akbank chip para nerelerde kullanılır?

Akbank kartın anlaşmalı olduğu yerlerde biriken chip para puanları kullanılabilmektedir. Axess üyesi olan yerlerde, pos cihazından yapılan işlemlerde kartta biriken chip paralar kullanılabiliyor.

A101 de chip para geçiyor mu?

Kampanya detayları: 16 – 30 Haziran 2021 tarihleri arasında A101 Kapıda uygulamasından yapılacak 250 TL ve üzeri ilk alışverişinize 30 TL chip-para sunulmaktadır. Chip-para ödülü harcama gerçekleştikten sonra karta anında yüklenecek ve Axess üye iş yerlerinde kullanılabilecektir.

Axess kredi kartı nasıl alınır?

Şimdi Axess'e tüm kanallardan başvurabilir, başvurunuz onaylandığında cep telefonunuza gelen SMS metnindeki referans kodu ile kartınızı aynı gün içinde dilediğiniz Akbank şubesinden teslim alabilirsiniz. Kartınızı gün içerisinde teslim almamanız durumunda kartınız adresinize gönderilecektir.