Farmasi üyeliği ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Farmasi üyeliği ne işe yarar?
  2. Farmasi üyelik ücreti var mı?
  3. Farmasi üyesi olup satış yapmak zorunda mı?
  4. Farmasi kazandırır mı?
  5. Farmasi üyeliğinden nasıl para kazanılır?
  6. Farmasi girişimci ücretli mi?
  7. Farmasiye üye olursam ne olur?
  8. Farmasiye yeni üye olan girişimcilerimizin avantajları nelerdir?
  9. Farmasi ile ne kadar kazandırır?
  10. Farmasi ile nasıl para kazanılır?
  11. Farmasi verdiği arabaları geri alıyor mu?
  12. Farmasi gerçekten bitkisel mi?
  13. Farmasi Yeni Kayıt Başlangıç Paketi 2021 neler var?
  14. Farmasi en az kaç tl sipariş verilir?
  15. Farmasi ne kadar kazandırıyor?
  16. Farmasi girişimci nasıl olunur?
  17. Farmasi üyesi Nasıl sipariş verebilir?
  18. Farmasi Girişimci ne kadar kazandırır?

Farmasi üyeliği ne işe yarar?

Yeni üye olacak olan herkes başlangıç setleri, hoş geldin kampanyaları, teşvik hediyeleri gibi bir çok kampanyadan faydalanabilir. Farmasi ürünlerini herhangi biri aracılığı ile değil direkt internetten alma imkanınız olur. ... İndirimli aldığınız ürünleri dilerseniz katalog fiyatından satarak para kazanabilirsiniz.

Farmasi üyelik ücreti var mı?

Farmasi üyelikücreti 1 TL ile 10 TL arası değişir. Farmasi üyelik ücreti bir kereye mahsus ödenir. Farmasi üyelik ücreti üye olduktan sonra ilk siparişinize yansır. İkinci bir defa üyelik ücreti ödemezsiniz.

Farmasi üyesi olup satış yapmak zorunda mı?

Farmasi üyeliği ile satış yapmak Her ay sipariş verme zorunluluğu bulunmamaktadır. Sadece kendi ihtiyaçlarınızı almak için bile Farmasi üyesi olabilirsiniz. ... Farmasi satış temsilcisi olmak için lütfen hemen formu doldurun!

Farmasi kazandırır mı?

Farmasi bölümünden geliş fiyatı 150 TL ürün alırsanız, 0 kâr ile bu ürünleri 195 TL'ye satar ve 45 TL net kâr elde ederiz. ... 250 TL puanı geçtiğiniz için 60 TL satış değerindeki teşvik hediyelerinden kazanırsınız. Yani kısaca aylık 370 TL puanlık ürün alıp satış yaptığınızda ortalama 280 TL net kazanç elde edersiniz.

Farmasi üyeliğinden nasıl para kazanılır?

Doğrudan satış yaparak para kazanmak için öncelikle bulunduğunuz ayın kataloğuna göre sipariş toplarsınız ve sattığınız üründen kâr elde edersiniz. Bu kar oranları Dr. C. Tuna ürünlerinde %40, Kozmetik ve diğer ürünlerde %30 kazanç sağlarsınız.

Farmasi girişimci ücretli mi?

Fakat artık şirketimiz Farmasiye yeni üye olmuş Farmasi Girişimci kişilerinden Farmasi yeni kayıt ücreti yani Farmasi üyelik ücreti almıyor. Siz sıfır sermaye ile kendi işinizi kurabiliyorsunuz. Yeni kayıt ücreti yok, ürünleri %40 a varan indirimlerle alıyorsunuz.

Farmasiye üye olursam ne olur?

Farmasi üyesi olduğunuz zaman, kendi kozmetik ihtiyaçlarınızı da indirimli fiyatlardan satın alabilirsiniz. ... – Farmasi size ilerlemeniz için her zaman yeni fırsatlar sunar. – Makyaj ve cilt bakımı konusunda bilgilerinizi geliştirmenizi sağlar. – Çalışmak istediğiniz saatleri kendiniz belirlersiniz.

Farmasiye yeni üye olan girişimcilerimizin avantajları nelerdir?

Farmasi Üyelik Avantajları Farmasi üyeleri, ürünleri katalog fiyatından %30-40 daha indirimli alma hakkına sahip olur. İndirimli aldığınız ürünleri dilerseniz katalog fiyatından satarak para kazanabilirsiniz. Dilerseniz kendinize üyeler ekleyerek aylık maaş alır gibi yüksek gelirler elde edebilirsiniz.

Farmasi ile ne kadar kazandırır?

Tuna ürünlerinde %40, Kozmetik ve diğer ürünlerde %30 kazanç sağlarsınız. Burada dikkat etmeniz gereken nokta ürünlerin geliş fiyatı üzerinden %30 veya %40 kâr'dır.

Farmasi ile nasıl para kazanılır?

Farmasi'de para kazanmanın bir diğer ve en fazla para kazandıran kısmı ise ekip kurarak, ekip yönetiminden prim – para kazanmaktır. Ekip kurarak toplam ekip satışınızın %21'ini kazanabilirsiniz. En yüksek prim dilimi olan %21 müdür ve üstü kariyerden elde edebilirsiniz.

Farmasi verdiği arabaları geri alıyor mu?

Farmasi verdiği arabayı geri almıyor. Farmasi verdiği arabayı geri almadığı gibi ruhsatını da sizin adınıza veriyor. Yani bir başka deyişle araç tam anlamıyla sizin oluyor.

Farmasi gerçekten bitkisel mi?

Farmasi'yi diğer kozmetik firmalarından ayıran en önemli özelliği bitkisel ürünler üretmesidir. ... Farmasi ürünlerinin helal ve doğal olmasının yanı sıra milli olması da ekonomiye yarar sağlama anlamında oldukça büyük katkıya sahiptir.

Farmasi Yeni Kayıt Başlangıç Paketi 2021 neler var?

Farmasi Başlangıç Seti İçeriği EYLÜL 2021
  • √ 1 adet Eurofresh Misvaklı Beyazlatıcı
  • Diş Macunu – 112 gr.
  • √ 1 adet BB Krem Açıktan Ortaya – 50 ml.
  • √ 1 adet Dr. C. Tuna Çay Ağacı
  • Temizleme Mendili – 20 Adet.
  • √ 1 adet Dr. C. Tuna Aktif Karbon.
  • Siyah Maske- 20 ml.
  • √ 1 adet Mr. Wipes Çok Amaçlı
Daha fazla öğe...

Farmasi en az kaç tl sipariş verilir?

Sistemimizde alt sipariş limiti bulunmamaktadır. Kredi Kartı İle Ödeme Yapılırsa; 110 TL Puan Altı siparişlerinizde Kargo ücreti 11 TL 'dir. Fakat Kargo ödemesi yaptığınız için Kargo Sıfırlama Hediyesi Gönderilmektedir.

Farmasi ne kadar kazandırıyor?

Tuna ürünlerinde %40, Kozmetik ve diğer ürünlerde %30 kazanç sağlarsınız. Burada dikkat etmeniz gereken nokta ürünlerin geliş fiyatı üzerinden %30 veya %40 kâr'dır.

Farmasi girişimci nasıl olunur?

Farmasi üyelik şartları için 18 yaşından büyük olmanız ve T.C kimlik numaranızın olması yeterlidir. Farmasi tarafından kesinlikle sizden herhangi bir belge ya da form istenmemektedir. Eğer T.C Vatandaşı değilseniz size Devlet tarafından verilen kimlik numarası ile üyeliğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Farmasi üyesi Nasıl sipariş verebilir?

Farmasi sayfanıza, Giriş yapıp sonra HIZLI SATIN AL butonuna tıklayınca ürün kodu ekranını göreceksiniz. Farmasi Kataloğu' ndan almak istediğiniz ürünlerin kodlarını belirledikten sonra, bu kodları ve miktarlarını yazarak SEPETE AT butonuna tıklıyoruz. Siparişiniz hazır olunca SATIN AL butonuna tıklıyoruz.

Farmasi Girişimci ne kadar kazandırır?

Farmasi Üyelik aktifliğini sağlayan ve 1000 TL puanlık ciroya ulaşan girişimciler %7 prim grubuna girmeye hak kazanırlar. 4.000 TL puana ulaşanlar %11 pirim grubuna girerler. 8.000 TL puana ulaşanlar ise %15 prim seviyesine ulaşır ve Üst Lider unvanını alırlar.