Starcity Garaj Günleri ne zaman 2020?

İçindekiler:

  1. Starcity Garaj Günleri ne zaman 2020?
  2. Garaj Günleri 2020 ne zaman?
  3. Outlet alışveriş merkezi ne demek?
  4. Bagcilar Starcity nasil gidilir?
  5. Starcity hangi otobüs gider?
  6. Starcity Outlet Center a nasil gidilir?
  7. Bayrampaşadan Starcitye nasıl gidilir?

Starcity Garaj Günleri ne zaman 2020?

Garaj Günleri 20 Nisan - 5 Mayıs Starcity Outlet Garaj Günleri her yıl olduğu gibi bu yıl da giyim, oyuncak, ayakkabı ve ev tekstili markalarının 'a varan indirimleriyle bekleyenlerin heyecanını boşa çıkarmayacak.

Garaj Günleri 2020 ne zaman?

Yılda iki kez otopark alanında “indirim üzerine indirim” mottosuyla düzenlenen Garaj Günleri etkinliği, 6 Nisan'da başlıyor. 21 Nisan'a kadar sürecek Garaj Günleri'nde aralarında Hummel, Opmar Optik, Boyner, Bambi, Tefal gibi ünlü markaların olduğu 30'u aşkın marka inanılmaz fiyatlarla alışveriş imkanı sunacak.

Outlet alışveriş merkezi ne demek?

Outlet ürünler fabrika çıkışlı olarak ta tanımlanabilir. Tüm bu nedenlerden dolayı uygun fiyatlı olarak satışa sunulurlar. Genel itibari ile mağazalarda yer alan outlet ürünler uygun fiyatlı ürünleri temsil eder.

Bagcilar Starcity nasil gidilir?

Bagcilar konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Star City AVM konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 146B, 146T, 33Y, 89C, 92Ş, HT11.
  2. Metro: M7.
  3. Minibüs / Dolmuş: KAYAŞEHIR - OTOGAR, MİNİBÜS: A-30, MİNİBÜS: A-47, MİNİBÜS: A-48.
BE

Starcity hangi otobüs gider?

Bahçelievler konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Starcity AVM konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  • Otobüs: 31, 31E, 36AY, 79F, 98H.
  • Tren: MARMARAY.
  • Metro: M1B, M3.
BE

Starcity Outlet Center a nasil gidilir?

Üsküdar'dan Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Altunizade durağında inip Metrobüse aktarma yapınız. 34AS ile Şirinevler durağında inip buradan 98B, 31, 31E numaralı otobüslerden birine binerek Enver Ören Kültür Merkezi durağında indiğinizde Star City Outlet Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.

Bayrampaşadan Starcitye nasıl gidilir?

Esenler, Bayrampaşa taraflarından geliyorsanız Yenikapı-Havalimanı metrosuyla Ataköy-Şirinevler durağında inerek Şirinevler otobüs durağından 98B, 31, 31E numaralı otobüslerden birine binerek Enver Ören Kültür Merkezi durağında indiğinizde Starcity Outlet Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.