Hayvan kargosu var mı?

İçindekiler:

  1. Hayvan kargosu var mı?
  2. Kedimi şehirlerarası nasıl taşırım?
  3. Kamil Koç evcil hayvan alıyor mu?
  4. Kediyle otobüse binilir mi?
  5. Kedi kargo ile gönderilir mi?
  6. Kamil Koç kedi alıyor mu?
  7. Kamil Koç köpek alıyor mu?

Hayvan kargosu var mı?

Kargo kompartımanlarında taşınabilecek evcil hayvan seçenekleri şu şekilde yer almaktadır; kedi, köpek ve küçük ötücü kuşlar( saka kuşu, muhabbet kuşu, kanarya) evcil hayvan kategorisi ile aşınabilmektedir. Rezervasyon saatinizden en geç 6 saat öncesine kadar yapılması ve onaylanması gerekmektedir.

Kedimi şehirlerarası nasıl taşırım?

Kafeste ve kilitli bulunmak koşuluyla taşınabilecek Yeni karara göre aşı karnesi bulunan kedi, köpek, kuş gibi evcil hayvanlar, özel kafeslerde kilitli bulunmak koşuluyla hayvan sahibinin kucağında ya da oturduğu koltuğun önünde taşınabilecek.

Kamil Koç evcil hayvan alıyor mu?

15 Hayvanların Taşınması Kamil Koç, yolcuların ve diğer hayvanların güvenliğini tehlikeye atma riski olan evcil hayvanları kabul etmeme hakkına sahiptir. Evcil hayvan, ancak yolcunun evcil hayvanın sağlık raporu ve aşı kağıdı gibi gerekli belgelere sahip olması halinde taşınabilir.

Kediyle otobüse binilir mi?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, karayolu taşımacılığında büyük ses getirecek önemli bir değişiklik yaptı. Buna göre aşı karneli kedi, köpek ve kuş gibi evcil hayvanlar, yolcunun kucağında veya oturduğu koltuğun önünde otobüslerde taşınabilecek.

Kedi kargo ile gönderilir mi?

10 haftadan küçük veya anne sütünden kesilmemiş yavru kedi/köpek ve emziren anneler taşınamaz. 10 haftadan büyük, 12 haftadan küçük kediler veteriner onayı olmadan taşınamaz. Kargo bölümünde aynı kafes içinde bir anneden doğmuş, 10-24 haftalık, en fazla üç hayvan taşınabilmektedir.

Kamil Koç kedi alıyor mu?

Evcil hayvanıyla seyahat etmek isteyenler Karayolu Taşıma Yönetmeliğine göre özel kafeslerinde bagaj taşımaya mahsus bölümlerde taşıyabilirler, taşıtın içinde canlı hayvan taşımak yasaktır. Yönetmelik gereği otobüs içine evcil hayvan alınamıyor ve ancak uyutulduğu takdirde bagaj içinde taşınabiliyor.

Kamil Koç köpek alıyor mu?

Kamil Koç, yolcuların ve diğer hayvanların güvenliğini tehlikeye atma riski olan evcil hayvanları kabul etmeme hakkına sahiptir. Evcil hayvan, ancak yolcunun evcil hayvanın sağlık raporu ve aşı kağıdı gibi gerekli belgelere sahip olması halinde taşınabilir.