Akasya Acıbadem mimarı kim?

İçindekiler:

  1. Akasya Acıbadem mimarı kim?
  2. Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi ne zaman açılacak?
  3. Akasya Evleri kaç katlı?
  4. Akasya da kaç daire var?
  5. Akasya AVM hangi gruba ait?
  6. Akasya AVM bayramda kaçta açılıyor?

Akasya Acıbadem mimarı kim?

Akasya Acıbadem projesinin Üsküdar ve Ataşehir gibi İstanbul'un hem tarihi hem de modern yüzünün yaşandığı merkezi bir arakesitte konumlandığını belirten projenin mimarı Mehpare Enverol, "Biz projeye başlarken öncelikle alanın sahip oluğu topografik ve sosyal yapıyı analiz ettik ve elde ettiğimiz sonuçlarla önerilecek ...

Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi ne zaman açılacak?

Akasya Acıbadem AVM bugün tarihinde saat 10'da töreniyle açıldı, Akasya AVM Acıbadem'i E-5'e bağlayan E-5 direkt bağlantı yolu da AVM ile birlikte trafiğe açılmış oldu.

Akasya Evleri kaç katlı?

Projedeki binaların yüksekliği: Koru Etabında kule 41 katlı, az katlılar 14 kata kadar çıkıyor. Kent etabında ise 40 katlı kule ve 4 az katlı residence yer alıyor.

Akasya da kaç daire var?

Akasya Acıbadem, Üsküdar Proje Göl, Koru ve Kent olmak üzere üç ana etaptan oluşmaktadır, ayrıca alış-veriş merkezi ve Kidzania çocuk eğitim alanı bulunmaktadır. Akasya Acıbadem projesinde farklı tiplerde 1362 daire yer almaktadır.

Akasya AVM hangi gruba ait?

Akasya Acıbadem kimin? : Sinpaş başta olmak üzere Akiş (Akkök Holding), Yıldız Holding (Ülker), Doğu-Batı Group ve Corio ortaklığıyla yapıldı.

Akasya AVM bayramda kaçta açılıyor?

Akasya Acıbadem hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri de 10.00'da açılıp 22.00'de kapanmaktadır. Akasya Acıbadem, bayramın 1. günü 13.00'te açılıp 22.00'de kapanmaktadır.