Axis içinde hangi mağazalar var?

İçindekiler:

  1. Axis içinde hangi mağazalar var?
  2. Kağıthane Axis AVM ye nasıl gidilir?
  3. Axis istanbul nasıl gidilir?
  4. Axis nereye bağlı?
  5. Hacıosmandan kağıthaneye nasıl gidilir?
  6. Axis hangi durakta metro?
  7. Axis Bayrampaşa kaçta açılıyor?
  8. Axis hangi ilçede?
  9. Axis kemiği nedir?
  10. Axis Bayrampaşa hangi durak?

Axis içinde hangi mağazalar var?

Modern mimarisi ile dikkatleri üzerine çeken Axis Kâğıthane AVM'de Armine, Avea, Avva, Ayyıldız, Batik, Bereket Döner, Beyce, Bosch, Burger King, Cinepol Sinemaları, Coffee Shop Company, Çöpçü, Dagi, De Facto, Deichmann, Derimod, e-bebek, English Home, Esse, Flo, Flormar, Green Salad, Karaca Home, Kiğılı, Koçak Gold, ...

Kağıthane Axis AVM ye nasıl gidilir?

Kagithane konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Axis konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 41ST, 41Y, 62, 62G, 65A, 65G.
  2. Metro: M2, M7.
  3. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: B-33, MİNİBÜS: B-46.

Axis istanbul nasıl gidilir?

Axis İstanbul Alışveriş Merkezine ulaşım konusunda Metro`yu kullanacaklar M1 Metro Hattı- Bayrampaşa – Maltepe Durağı hattını, Metrobüs`ü kullanacaklar Metrobüs – Edirnekapı Durağı`nı, Tramvay`ı kullanacaklar ise T4 Tramvay - Demirkapı Durağı ile Habipler Topkapı Tramway Hattı – Demirkapı İstasyonu`nu kullanabilirler.

Axis nereye bağlı?

Axis AVM 41.035221 enlem ve 28.920235 boylamda yer almaktadır. Eyüp ilçesine bağlıdır. Axis AVM haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Hacıosmandan kağıthaneye nasıl gidilir?

Yenikapı istasyonunda indikten sonra; M2 Yenikapı- Hacıosman metro hattına aktarma yaparak da Kağıthane'ye ulaşabilirsiniz. Metro aktarmasını kullanacaksanız; Seyrantepe ya da İTÜ-Ayazağa duraklarında inmeniz gerekmektedir.

Axis hangi durakta metro?

Vatan Caddesi'nde yer alan anıt mezarın karşısında yükselen Axis İstanbul, Bayrampaşa metro istasyonu, Demirkapı metro istasyonu ve metrobüse yakın konumda yer alıyor. Axis İstanbul metro ulaşımı: Aksaray Havaalanı metrosunun Bayrampaşa durağı Axis İstanbul AVM'nin önünde yer alıyor.

Axis Bayrampaşa kaçta açılıyor?

Axis AVM her gün sabah saat tam onda (10.00) çalışmaya başlar. Gece saat ona kadar (22.00) aralıksız çalışmaya devam eder.

Axis hangi ilçede?

Axis Alışveriş Merkezi İstanbul Kağıthane ilçesinde Sur Yapı tarafından inşa edildi. 250 milyon dolar yatırımla yükselen Axis Alışveriş Merkezi 6 Haziran 2013 tarihinde kapılarını ziyaretçilerine açtı...

Axis kemiği nedir?

Axis: Eksen olarak bilinen İkinci boyun vertebrasıdır. Kendine özgü bir şekli vardır. Diğer hiçbir omurda görülmeyen ve yukarıya doğru uzanarak birinci boyun omuruyla eklem yapan bir çıkıntısı vardır. Gövde omurları, boyun omurlarına göre daha iri, bel omurlarına göreyse daha küçüktürler.

Axis Bayrampaşa hangi durak?

Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede? Vatan Caddesi'nde yer alan anıt mezarın karşısında yükselen Axis İstanbul, Bayrampaşa metro istasyonu, Demirkapı metro istasyonu ve metrobüse yakın konumda yer alıyor.