Belediye otobüse evcil hayvan alınır mı?

İçindekiler:

  1. Belediye otobüse evcil hayvan alınır mı?
  2. Hangi otobüs firmaları evcil hayvan alıyor?
  3. Kamil Koç evcil hayvan kabul ediyor mu?
  4. Otobüslere evcil hayvan alınır mı?
  5. Otobüslere kuş alınır mı?
  6. Pamukkale Turizm kaç arabası var?
  7. Otobüslere evcil hayvan alınıyor mu?
  8. Otobüslere tavşan alınır mı?
  9. Kargo ile kedi gönderme var mı?
  10. Metro Turizm köpek alıyor mu?

Belediye otobüse evcil hayvan alınır mı?

Buna göre aşı karneli kedi, köpek ve kuş gibi evcil hayvanlar, yolcunun kucağında veya oturduğu koltuğun önünde otobüslerde taşınabilecek. Daha önce taşıtın içinde yolcularla birlikte canlı hayvan taşınmasına izin verilmiyordu.

Hangi otobüs firmaları evcil hayvan alıyor?

EVCİL HAYVAN İLE OTOBÜS YOLCULUĞU
  • Nilüfer. “Sadece kedi, köpek ve ötücü kuşlar (muhabbet kuşu, kanarya) evcil hayvan olarak taşınabilmektedir. ...
  • Kamil Koç ...
  • Pamukkale. ...
  • Ulusoy. ...
  • Otobüs Yerine BlaBlaCar.

Kamil Koç evcil hayvan kabul ediyor mu?

Kamil Koç, yolcuların ve diğer hayvanların güvenliğini tehlikeye atma riski olan evcil hayvanları kabul etmeme hakkına sahiptir. Evcil hayvan, ancak yolcunun evcil hayvanın sağlık raporu ve aşı kağıdı gibi gerekli belgelere sahip olması halinde taşınabilir.

Otobüslere evcil hayvan alınır mı?

Araçların bagaj bölümünde evcil hayvan taşınabilmesi için aşağıdaki şartlar aranmaktadır. Sadece kedi, köpek ve ötücü kuşlar (muhabbet kuşu, kanarya) evcil hayvan olarak taşınabilmektedir. Evcil hayvanlar, koli, çanta vb. ürünler içerisinde taşınamaz. Özel kafesleri içerisinde, kilitli olmak şartıyla taşınabilir.

Otobüslere kuş alınır mı?

“Aşı karneli kedi, köpek (tehlike arz edenler hariç) ve kuş (saka, muhabbet kuşu veya kanarya) gibi evcil hayvanlar, özel kafesleri kilitli olmak şartıyla bagaj taşımaya mahsus bölümün dışında hayvan sahibi yolcunun kucağında veya oturduğu koltuğun önünde de taşınabilir.

Pamukkale Turizm kaç arabası var?

Bu yüksek donanıma sahip Pamukyol ve Teknobüs araçlarımızdan oluşan 500 araçlık filo ile 2016 yılını 13 milyon yolcumuzu sevdiklerine kavuşturarak tamamladık.

Otobüslere evcil hayvan alınıyor mu?

Karayolları Taşıma Yönetmeliği'ne göre; "Aşı karneli kedi, köpek (tehlike arz edenler hariç) ve kuş (saka, muhabbet kuşu veya kanarya) gibi evcil hayvanlar, özel kafesleri kilitli olmak şartıyla bagaj taşımaya mahsus bölümün dışında, hayvan sahibi yolcunun kucağında veya oturduğu koltuğun önünde de taşınabilir.

Otobüslere tavşan alınır mı?

Aşı karneli kedi, köpek ve kuş gibi evcil hayvanların, yolcunun kucağında veya oturduğu koltuğun önünde otobüslerde taşınmasına olanak sağlayan düzenleme hayvanseverleri olduğu kadar otobüs işletmelerini de sevindirdi. ... Sahibi, gerekirse hayvan için koltuk da satın alabilir.

Kargo ile kedi gönderme var mı?

Kargo kompartımanlarında taşınabilecek evcil hayvan seçenekleri şu şekilde yer almaktadır; kedi, köpek ve küçük ötücü kuşlar( saka kuşu, muhabbet kuşu, kanarya) evcil hayvan kategorisi ile aşınabilmektedir. Rezervasyon saatinizden en geç 6 saat öncesine kadar yapılması ve onaylanması gerekmektedir.

Metro Turizm köpek alıyor mu?

Aracın bagaj bölümü içerisinde; Seyahat için gerekli belgeleri tam ve Veteriner gözetiminde uyutulmuş olmak koşulu ile evcil hayvan taşınabilir.