2021 asker Harcligi ne kadar?

İçindekiler:

  1. 2021 asker Harcligi ne kadar?
  2. Askerlik maaşı kaç ay yatar?
  3. Askerde kalanlara ne kadar maaş 2020?
  4. Asker parası nereye yatar?
  5. Bedelli askerlik maaşı nereden alınır?

2021 asker Harcligi ne kadar?

Er harçlığı 2021 yılında 145,60 TL olarak verilmektedir. Onbaşı maaşı ise erlere göre çok fazla fark etmese de 166,40 TL olarak verilmektedir. Çavuş maaşı ise yine rütbesinden dolayı biraz daha fazla olarak 187,52 TL olarak ödenmektedir.

Askerlik maaşı kaç ay yatar?

Ödeme 2 ayda bir yapılıyor, aylık 400 lira olmak üzere 2 ayda toplam 800 lira şeklinde PTT'ye yatırılıyor. Bu yardım en fazla 12 ay yapılıyor. Ayrıca, 18 yaşından küçük muhtaç asker çocuklarına yapılan aylık ödeme de yüzde 50 artışla 100 liradan 150 liraya çıkarıldı. Ödeme iki ayda bir yapılıyor.

Askerde kalanlara ne kadar maaş 2020?

Erbaş ve erlerden istekli olanlar, terhise hak kazandığı tarihten itibaren 6 ay süreyle askerliğe devam edebilecek. Bu durumdaki erlere ikinci 6 ay boyunca aylık lira, onbaşılara lira ve çavuşlara lira harçlık verilecek.

Asker parası nereye yatar?

Yol Parası Nereye Yatar? Askerlik yol parası alınması için ilgili kişilerin PTT şubesine gitmesi gerekir. Şubeye giden kişilerin T.C kimlik numarası ile ücreti alması mümkündür. Aynı zamanda kişilerin PTT'lerin ATM'lerinden kartsız olarak yol ücretini alması mümkündür.

Bedelli askerlik maaşı nereden alınır?

Bedelli askerlik ücretleri nasıl ödenir? Bedelli askerlik başvuruları hem askerlik şubelerinden hem de e-Devlet üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Başvurusunu yapan adaylar için ödeme süreci hemen başlıyor. Ödemelerin devlet bankalarından ve PTT üzerinden yapılması mümkün.