Diş telleri kaç TL?

İçindekiler:

  1. Diş telleri kaç TL?
  2. Diş teli nasıl takilir?
  3. Diş teli nereye takilir?
  4. Devlet Hastanesi diş teli yapıyor mu?
  5. Diş teli çok acıtıyor mu?

Diş telleri kaç TL?

Diş teli fiyatları, tedavi türüne göre 3.500 ile 9.500 TL aralığında değişmektedir. Tek çeneye diş teli tedavisinde bu fiyatlar 3.500 ile 5.500 TL gibi taban fiyatlar ile tedavi edilmektedir, diş yapısı bozukluk oranı bu fiyatları belirleyen temel unsurlardan bir diğeridir.

Diş teli nasıl takilir?

Diş tellerinin kolaylıkla takılabilmesi için dudakları hafifçe yana çeken ekartör adlı aparat ağıza yerleştirilir. Bu aparat sayesinde arka dişler de diş hekimi tarafından rahatlıkla görülebilir. Aynı zamanda tükürüğü izole eden aparatların da kullanılması gerekebilir. Braket adı verilen aparatlar dişlere yapıştırılır.

Diş teli nereye takilir?

Bu sebeple kliniğimizde diş teli genelde 2 çeneye aynı anda takılmaz. Önce üst çeneden başlanır daha sonra alt çeneye geçilir. Bu yöntem toplam tedavi süresini değiştirmediği için hiçbir şey kaybedilmez ve daha rahat bir alışma ortamı sağlanır.

Devlet Hastanesi diş teli yapıyor mu?

Devlet hastanesinde tel tedavisi ve daha birçok diş hekimliği uygulamaları yapılmaktadır. Diş protezleri, dolgu, kaynak, kanal tedavisi, diş çekimi, tartar temizleme gibi çok sayıda tedavinin devlet hastanesinde görülebilmesi mümkündür. Ortodonti ana bilim dalı ile uğraşan hekimlerden randevu alınmalıdır.

Diş teli çok acıtıyor mu?

Diş telinin takılması sırasında hasta herhangi bir ağrı ya da acı hissetmez. Fakat telleri takıldıktan sonra ilk birkaç gün boyunca hasta, dişlerin hareketlenmesinden dolayı bir ağrı hissedebilir.