Su faturasında abone numarası nerede yazıyor?

İçindekiler:

  1. Su faturasında abone numarası nerede yazıyor?
  2. Abone No nerede yazar?
  3. Iski borcumu nasıl öğrenirim?
  4. Buski Abone no kaç haneli?
  5. Su faturası kredi kartı ile ödenir mi?
  6. Su abonelik ücreti kredi kartı ile ödenir mi?
  7. Sayacın Güncel işareti ne demek?

Su faturasında abone numarası nerede yazıyor?

Faturanızın üzerinde bulunan “MUKAVELE NO” sizin İSKİ abone numaranızdır. Rakamlardan oluşan ilk 8 hane İSKİ abone numaranızı oluşturur. Aşağıda bulunan örnek İSKİ su faturasının abone Numarası dir.

Abone No nerede yazar?

Abone (tesisat) numarası faturanın başında yer alır. Sayaç numarası da fatura da gösterilir. Doğal gaz abone no ya da tesisat no borç sorgulama, abonelik başvurusu, fatura ödeme gibi işlemlerde tüketici için vageçilmez bir bilgidir.

Iski borcumu nasıl öğrenirim?

- www.turkiye.gov.tr adresini tıklayarak, T.C. kimlik numaranız ve şifreniz ile e-Devlet sistemine giriş yapın. - Ardından arama çubuğuna "İSKİ borç ödeme" yazın. - Karşınıza çıkacak sayfada ödenmemiş fatura bilginizi ve ne kadar borcunuz olduğunu göreceksiniz.

Buski Abone no kaç haneli?

Bursa Su fatura borcunuzu sorgulamak için tıklayınız. Abone numaranızı girerek(en fazla 8 hane olmalı) mevcut BUSKİ fatura ve borç bilgilerine ulaşabilir, online kredi kartı ile ödemenizi FaturaGO üzerinden yapabilirsiniz.

Su faturası kredi kartı ile ödenir mi?

Su faturası internet üzerinden kredi kartı ile ödenebilir. Kredi kartı ile su faturası ödeme işlemi için su alınan belediyenin web sayfası ya da anlaşmalı bankaların internet şubeleri kullanılabilir.

Su abonelik ücreti kredi kartı ile ödenir mi?

Abonelik Seçenekleri sayfamızda, dilediğiniz abonelik türü için KREDİ KARTI butonuna tıklayarak abonelik formu doldurabilir, sonraki adımda da Kredi Kartı ile Ödeme sayfasında ödemenizi online olarak yapabilirsiniz. Ödemeyi yaptığınız anda aboneliğiniz otomatik olarak aktif hale gelecektir.

Sayacın Güncel işareti ne demek?

Sayaca ait olan eski fatura. Eski bir faturanın bulunmaması durumunda sayaç seri numarası üzerinden de işlem yapılabilmektedir. Sayacın güncel işareti, Belirlenen teminat bedeli tutarı.