Sambu Glucan nedir?

İçindekiler:

  1. Sambu Glucan nedir?
  2. Sambu Glucan ne işe yarar?
  3. Sambu Glucan Q10 nedir?
  4. SambuGlucan kaç yaş için?
  5. Vitaglucan vitamin ne işe yarar?
  6. Sambucol kac yaş grubu için?
  7. Vitaminix kaç yaşında kullanılır?
  8. Vitaglucan 30 kapsül nasıl kullanılır?
  9. Vitaglucan tablet kaç yaşında kullanılır?
  10. Vitaminix nedir ne için kullanılır?
  11. Vitaglucan günde kaç kere kullanılır?

Sambu Glucan nedir?

Kara Mürver Ekstresi, Beta Glukan 1.3/1.6, Vitamin C, Çinko İçeren Takviye Edici Gıda. Kullanım Bilgisi: Tavsiye edilen günlük porsiyon miktarı sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa 1 ölçek (5 ml) kullanılması tavsiye edilir. Kimyasal renklendirici, tatlandırıcı ve glukoz şurubu içermez.

Sambu Glucan ne işe yarar?

- Kan şekeri seviyelerinin düzenlenmesine yardımcı olur. - Bağışıklık sisteminin uyarılmasına yardımcı olur. - Yorgunluk, stres, mevsim geçişleri, nezle ve üst solunum yolları enfeksiyonları gibi hastalıklarda destek ürün olarak kullanılmaktadır. - Egzama, dermatit ve yaralara da haricen kullanılmaktadır.

Sambu Glucan Q10 nedir?

Kara Mürver Ekstresi, Beta Glukan 1.3/1.6, Vitamin C, Çinko, Selenyum, Koenzim Q10 İçeren Takviye Edici Gıda.

SambuGlucan kaç yaş için?

Kara mürver özütü içeren sıvı besin takviyesi bir gıdadır. 4-10 yaş arası kullanıma uygundur.

Vitaglucan vitamin ne işe yarar?

Allergo Vitaglucan içerisinde bulunan C vitamini ve çinko minerali bağışıklığın normal fonksiyonlarına katkıda bulunur. C vitamini kemiklerin normal fonksiyonu için gerekli olan normal kollajen oluşumuna katkıda bulunur ayrıca C vitamini normal enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunur.

Sambucol kac yaş grubu için?

3-10 yaş grubu çocukların kullanımına uygundur. Vitamini ve Çinko bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur.

Vitaminix kaç yaşında kullanılır?

İlaç Değildir,Çocukların Ulaşamayacağı YerdeMuhafaza Ediniz.Tedavi Amaçlı Kullanılmaz.Hamilelik ve Emzirme Dönemi İçin Doktorunuza Danışın.4-10 Yaş Grubu Çocukların Kullanımına Uygundur.Tatlandırıcı İçerir. Bu ürün ile ilgili 74 değerlendirme var.

Vitaglucan 30 kapsül nasıl kullanılır?

Kullanım Önerisi: Yeterli miktarda su ile günde 1 kapsüldür (tercihen sabah). Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. İlaç değildir.

Vitaglucan tablet kaç yaşında kullanılır?

Kullanım Bilgisi:Tavsiye edilen günlük alım dozu; 11 yaş ve üstü yetişkinlerde tercihen yemek zamanı sonrası bir miktar su ile birlikte 1 tablettir.

Vitaminix nedir ne için kullanılır?

Çocuklarda karbonhidrat metabolizmasını düzenlemeye yardımcı olarak beslenme düzeni oluşmasını sağlar. Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. Çocuklarda zihinsel ve fiziksel gelişimi destekler. Kemiklerin gelişimine yardımcı olarak sağlıklı çocuklar gelişmesine destek olur.

Vitaglucan günde kaç kere kullanılır?

Allergo Vitaglucan 30 Kapsül 5 Adet (Süpriz Hediyeli) Kullanım Önerisi: Yeterli miktarda su ile günde 1 kapsüldür (tercihen sabah). Gıda takviyesidir. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez.