Barçın Nike Orjinal mi?

İçindekiler:

  1. Barçın Nike Orjinal mi?
  2. Barçın orjinal mı?
  3. Nike Türkiye distribütörü kimdir?
  4. Slazenger hangi ülkeye ait?
  5. Barçın iade hangi kargo?
  6. Nike Air Sahte nasıl anlaşılır?
  7. Sportivenin sahibi kim?

Barçın Nike Orjinal mi?

Barçın Spor'da satılan ürünler, resmi tedarikçilerinden temin edilmekte olup, size faturasıyla ulaştırılır ve 0 orijinaldir.

Barçın orjinal mı?

Barcin.com'da satılan ürünler, resmi tedarikçilerinden temin edilmekte olup, size faturasıyla ulaştırılır ve %100 orijinaldir.

Nike Türkiye distribütörü kimdir?

Sportive, Arena ve Nike Aksesuar Türkiye distribütörüdür.

Slazenger hangi ülkeye ait?

Slazenger, Birleşik Krallık merkezli spor malzemeleri üreticisi. Genel olarak golf, hokey, kriket ve tenis malzemeleri üretmektedir. 1881'de Ralph ve Albert Slazenger kardeşler tarafından kurulan şirket, Şubat 2004'te Sports Direct tarafından satın alındı.

Barçın iade hangi kargo?

Barçın Spor Malzemeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. kredi kartı limiti onaylanamadığı halde istediği müşterilerine alışveriş yapma izni verme hakkına sahiptir. Anlaşmalı kargo şirketimiz Yurtiçi dir. Teslimat konusundaki şart ve kurallar ilgili firmaca belirtildiği gibidir.

Nike Air Sahte nasıl anlaşılır?

Ayakkabı kutusundaki ve her ayakkabının içindeki etikette yer alan SKU (stok numarası) kodunu karşılaştır. Orijinal Nike ayakkabıların her çiftinin SKU numarası, kutunun üstündeki SKU numarasıyla aynıdır. Eğer böyle bir rakam bulunmuyorsa ya da bunlar eşleşmiyorsa muhtemelen ayakkabılar sahtedir.

Sportivenin sahibi kim?

Spor ürünleri perakendesi alanında Türkiye'nin lider markası Sportive'in kökeni, 1980'li yılların sonunda kurulan ve ülkemizin önde gelen toptan spor malzemeleri tedarikçilerinden Toksöz Spor Malzemeleri Ticaret Anonim Şirketi'ne dayanmaktadır.