Ekol Lojistik sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Ekol Lojistik sahibi kim?
  2. Galip Musul kimdir?
  3. Kolay gelsin kargo sahibi kim?
  4. Erdem Akılotu kimdir?
  5. Kolay gelsin firması kimin?
  6. Kolay gelsin hangi şirket?
  7. Ekol Lojistik hangi ülkelerde var?

Ekol Lojistik sahibi kim?

1964 yılında doğan Ahmet Musul 1987 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olmuştur. Unok Uluslararası Nakliyat A.Ş.'de iş hayatına başlayan Musul, 1990 yılında Ekol Lojistik A.Ş.'nin kurucusu olarak Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenmiştir.

Galip Musul kimdir?

Galip Musul, 2007 yılına kadar Mali İşler-Finans Departmanı'nda görev yapmıştır. Musul, 2007 yılından itibaren Yönetim Kurulu Üyeliği'ni sürdürmektedir. ... şirketini faaliyete geçirmiş, halen Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır. 2019 yılında da Ekol Lojistik'in Yönetim Kurulu'na Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmiştir.

Kolay gelsin kargo sahibi kim?

2018 yılında Ekol Lojistik tarafından hayata geçirilen Kolay Gelsin, çok yeni bir kargo şirketi değil.

Erdem Akılotu kimdir?

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Erdem Akılotu, Boston Üniversitesi'nde çok uluslu ticaret, e-ticaret sistemleri ve teknolojileri alanında yüksek lisansını tamamladı. Akılotu, Marmara Üniversitesi'nde Yönetim ve Organizasyon Doktorasına devam ediyor.

Kolay gelsin firması kimin?

2018 yılında Ekol Lojistik tarafından hayata geçirilen Kolay Gelsin, çok yeni bir kargo şirketi değil. Fakat bizler adını yeni yeni duymaya başlıyoruz.

Kolay gelsin hangi şirket?

2018 yılında Ekol Lojistik tarafından hayata geçirilen Kolay Gelsin, çok yeni bir kargo şirketi değil.

Ekol Lojistik hangi ülkelerde var?

Türkiye, Almanya, İtalya, Yunanistan, Fransa, Ukrayna, Romanya, Macaristan, İspanya, Polonya, Çekya, İsveç ve Slovenya'da olmak üzere, kapalı alanı 1.000.000 m2'ye yaklaşan dağıtım merkezinin yanı sıra Intermodal taşımacılığa fırsat veren haftalık 52 sefer yapan blok trenleri ve 7.500 aracıyla da Ekol, Avrupa'nın önde ...