Bilkent eğitim İngilizce mi?

İçindekiler:

  1. Bilkent eğitim İngilizce mi?
  2. Bilkent Hukuk hazırlık var mı?
  3. TOBB psikoloji İngilizce mi?
  4. Koç psikoloji İngilizce mi?
  5. Bilkent ders kayıtları nasıl yapılır?
  6. Uzatmalı öğrenci statüsü nedir?

Bilkent eğitim İngilizce mi?

Bilkent Üniversitesi'nde eğitim dili İngilizcedir. Türkçe, Türkiye Tarihi ve İngilizce dışındaki yabancı dil dersleri hariç bütün dersler İngilizce okutulur. İngilizce, Fransızca Mütercim ve Tercümanlık Bölümü'nde bazı dersler Fransızcadır. Hukuk Fakültesi'nin Türk hukukuyla ilgili dersleri ise Türkçe işlenir.

Bilkent Hukuk hazırlık var mı?

Bilkent akademik seminerleriyle ve kulüpleriyle ünlenmiş bir okul. Hazırlık olmama rağmen bu sene bir sürü hukuk seminerine katılma ve önemli hukukçuları dinleme şansım oldu. Okulda herkesin kendine göre pek çok kulüp bulma şansı var. ... Bilkent'in en zor yanı kesinlikle hazırlığı geçmenin çok zor olması.

TOBB psikoloji İngilizce mi?

34: Bu programdaki öğretim dili en az %30 İngilizce'dir.

Koç psikoloji İngilizce mi?

Psikoloji (İngilizce) (Burslu)

Bilkent ders kayıtları nasıl yapılır?

2020 yılında kesin kayıt yaptıracak yeni lisans öğrencilerinin internet üzerinden Kesin Kayıt Formu'nu doldurması, eğitim ücretini ödemesi (Tam ve Kapsamlı burslu öğrenciler hariç) ve kayıt randevusu alması gereklidir. Kesin Kayıt Formu sayfasına http://kayit.bilkent.edu.tr/form adresinden ulaşabilirsiniz.

Uzatmalı öğrenci statüsü nedir?

(5) Lisans diploma programından azami öğrenim süresi içinde mezun olamayan öğrenciler uzatmalı öğrenci statüsüne geçerler. ... Bu durumda, ders ve sınavlara katılma hariç, öğrencilere tanınan diğer haklardan yararlandırılmadan öğrencilik statüleri devam eder.