Turuncu Extra nedir?

İçindekiler:

  1. Turuncu Extra nedir?
  2. ING Bank E-Turuncu Hesap nedir?
  3. E-Turuncu Hesap faizi ne kadar?
  4. Teknosa Turuncu indirim kartı nasıl alınır?
  5. ING Platinum nedir?
  6. ING Bank E-Turuncu Hesap nasıl açılır?
  7. Teknosa Turuncu Kart ne demek?

Turuncu Extra nedir?

ING'den Turuncu Ekstra! ING'nin yeni banka kartı Turuncu Ekstra ile hem alışveriş yapabilir hem de yurt içi ve yurt dışı tüm ATM'lerden 7/24 nakit para çekebilirsiniz. Üstelik kart ücreti yok! Temassız özelliğiyle 350 TL'ye kadar tüm ödemelerinizi şifre girmeden, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

ING Bank E-Turuncu Hesap nedir?

1. ING e-Turuncu Hesap O/N (gecelik) vadeli mevduat özelliklerine sahip bir tasarruf hesabıdır. İnternet ve Mobil Bankacılığı'ndan ING e-Turuncu Hesap açılabilir. ... 2. ING e-Turuncu Hesap'a dilenen sıklıkta para yatırılıp, dilenen sıklıkta para çekilebilir.

E-Turuncu Hesap faizi ne kadar?

ING Mobil'den ING'li olanlara özel, e-Turuncu Hesap'ın  güncel Hoş Geldin Faiz ile hemen kazanmaya başlayın. * Bakiye 1.500.000 TL'nin üzerinde ise, 1.500.000 TL'nin tamamı yukarıdaki faiz oranları ile, sadece aşan kısmı ise %0,05 faiz oranı ile değerlendirilmektedir.

Teknosa Turuncu indirim kartı nasıl alınır?

1Mağazalarımızdan veya Online platformdan sepetinizi oluşturduktan sonra kredi başvuru bilgilerinizi tamamlayın. 2Taksit seçeneğinizi belirleyin. 3Kredi başvuru esnasında “Turuncu Ekstralı Olmak İstiyorum” kutucuğunu işaretleyin ve formu gönderin. Kartınız daha sonra otomatik olarak adresinize gönderilecektir.

ING Platinum nedir?

Bonus markalı kartların en ayrıcalıklı özelliklerinden bir tanesi de Bonus üye iş yerlerinde düzenlenen dönemsel kampanyalar. ING Bank'ın alışverişte en çok Bonus kazandıran kredi kartı ING Bonus Platinum, kullanıcılarına dünyaca ünlü markalardan bedava alışveriş yapma şansı sunuyor.

ING Bank E-Turuncu Hesap nasıl açılır?

e-Turuncu Hesap'a sadece dijital kanallardan (ATM, ING İnternet Şubesi, ing.com.tr, ING Mobil veya Telefon Bankacılığı) başvurabilirsiniz. Turuncu Ekstra'lı olarak ayda 1.000 TL harcama yaptığınızda, bir sonraki ay e-Turuncu Hesap'tan EFT/havale masrafı ödemezsiniz.

Teknosa Turuncu Kart ne demek?

Teknosa Turuncu Kartla Türkiyenin 72 ilinde bulunan 270 Teknosa mağazasından ve 444 55 99 numaralı çağrı merkezi üzerinden yapılan her 1 TLlik alışveriş için 1 Turuncu Puan kazanılıyor. Biriken puanlar 500 ve üzerine ulaştığında ise puanlar hediye çekine dönüştürülebiliyor.