Akıllı tahta faydaları nelerdir?

İçindekiler:

  1. Akıllı tahta faydaları nelerdir?
  2. Akıllı tahtalar ne zaman çıktı?
  3. Fatih akıllı tahta ne zaman kullanılmaya başlandı?
  4. Etkilesimli Yazi Tahtasi nedir?
  5. Z-kitap ne demektir?
  6. Akıllı tahta ne zaman kullanılmaya başlandı Türkiye?

Akıllı tahta faydaları nelerdir?

Akıllı Tahtanın Faydaları Öğretmen ve grup etkileşimini destekler. Öğrencileri yaratıcı düşünmeyi teşvik eder. Öğretmeni bilgisayar odaklı olmaktan kurtarır, böylelikle fiziksel olarak fikir ve eylemlerle katkıda tüm sınıf derse aktif katılabilir. Derslerin güçlü ve kalıcı etki yaratmasına yardımcı olur.

Akıllı tahtalar ne zaman çıktı?

Tarihçe. Akıllı sınıflar, San Diego Eyalet Üniversitesi'nin eğitim alanında artan talepleri doğrultusunda 1990'ların ortalarında ITS tarafından hayata geçirilmiştir.

Fatih akıllı tahta ne zaman kullanılmaya başlandı?

Fatih Projesi, 2012'de start aldı. 'Asrın Projesi' olarak tanıtılan proje kapsamında 17 milyon tablet dağıtılması ve okula 4 dersliğe birer etkileşimli tahta takılması hedeflendi.

Etkilesimli Yazi Tahtasi nedir?

Akıllı tahta teknolojisini kısaca özetlersek, okullarımızda kullanılan büyüklükte beyaz tahtaların etkileşimli bir ekrana dönüştürülmesi olarak tarif edebiliriz.

Z-kitap ne demektir?

Z-kitap pilot uygulama kapsamında; TTKB tarafından onaylanmış, okullarda kullanılan ders kitaplarının, yazılı metinlere dokunulmadan, çoklu ortam unsurları ile zenginleştirilmiş hali olarak tanımlanmıştır.

Akıllı tahta ne zaman kullanılmaya başlandı Türkiye?

'Asrın Projesi' olarak tanımlanan çalışma kapsamında okullara 'Etkileşimli Tahta' kurulması için 'te Türkiye'nin önde gelen bir teknoloji firmasıyla anlaşma yapıldı. Protokole göre; Türkiye genelinde okuldaki 4 sınıfa akıllı tahta kurulacaktı.